Almeida'ya bir şok daha!
Beşiktaş ile sözleşmesi sona erdikten sonra kendisine bir kulüp arayan fakat bulamayan Hugo Almeida'nın Al Nasr ekibine transferi yattı.
2014.09.29 09:21 - Son Güncellenme: 2014.09.29 09:21 - Spor - HABER MERKEZİÜç aylık yaz transfer döneminde kendisine bir takım bulamayan 30 yaşındaki Almeida'nın adı transfer sezonu kapandıktan sonra da çeşitli takımlarla anıldı. Serie A ekiplerinden Cesena, Almeida'yı transfer etmek istemiş ve fakat yıldız oyuncunun istediği yüksek rakam nedeniyle transferden vazgeçmişti.
Portekizli yıldızın adı son olarak Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ekiplerinden Al Nasr ile anılıyordu. Hatta BAE basınında çıkan haberlerde Almeida'nın Al Nasr ile 1+1 yıllık bir sözleşme imzalayacağı belirtilmişti.
Fakat Al Nasr, Almeida'yı transfer etmekten vazgeçti. Cuma günü transfer görüşmeleri için Dubai'ye gelen Almeida ile görüşen yöneticiler golcü oyuncunun istediği yıllık ücreti yüksek bulunca transferden vazgeçti.
Almeida yaz ayında Galatasaray'dan gelecek bir teklif için beklemiş ve Frankfurt, Olympiakos gibi takımlardan gelen teklifleri reddetmişti.
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
01:06
-
00:31
-
02:52
-
00:34
-
02:51
En Çok Okunanlar
- Bursa'da sevilen gofret markasına flaş...
- Aile hekiminden rapor almak artık ücretli!
- Türkiye üretimli Dubai çikolataları...
- Bursa'da özel tasarım 3 katlı 'uyuşturucu...
- Faizsiz kredi! 55 bin TL veriyorlar,...
- Güney Kore Devlet Başkanı Yoon,...
- Adana'da vahşet! 3 kişi boğazları kesilmiş...
- Türkiye'de hurda araç teşviki geliyor mu?
- Moto kuryelerin aylık kazancı ne kadar?...
- Çalışma saatleri kısalıyor mu? Hükümet...
- Bursa'da ev sahiplerinin dairelerini sahte...
- Bursa'da usta birliğine giderken...
- Akaryakıta çifte zam kapıda: İşte 15 Ocak...
- Gemlik'te 2024'te olayların yüzde 95'i...
- Elektrikli araç yangınlarına battaniyeli...