Almanya, Jürgen Klopp ile prensipte anlaştı

Almanya, Jürgen Klopp ile prensipte anlaştı

Almanya Futbol Federasyonu, milli takım teknik direktörlüğü görevi için Jürgen Klopp ile yapılan ilk görüşmede sözleşmenin temel şartlarında prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

2026.07.11 19:10 - Son Güncellenme: 2026.07.11 19:10 - Spor - AA
A
Almanya, Jürgen Klopp ile prensipte anlaştı

Almanya Milli Futbol Takımı'nda Julian Nagelsmann'ın ayrılığının ardından teknik direktör arayışında sona yaklaşıldı. Alman Futbol Federasyonu, Jürgen Klopp ile yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiğini duyurdu.

Almanya Futbol Federasyonu (DFB), Başkan Bernd Neuendorf'un ABD'nin New York kentinde Jürgen Klopp ile milli takım teknik direktörlüğü görevi için kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdiğini açıkladı.

Federasyondan yapılan açıklamada, görüşmede olası bir sözleşmenin temel maddeleri üzerinde mutabakata varıldığı belirtilerek, "Yapılan bu yapıcı görüşmede, olası bir sözleşmenin temel hususları üzerinde mutabakata varıldı. Görüşmeler önümüzdeki hafta da devam edecek." ifadelerine yer verildi.

Almanya, FIFA 2026 Dünya Kupası son 32 turunda Paraguay'a penaltı atışları sonucu elenmesinin ardından teknik direktör Julian Nagelsmann ile yollarını ayırmıştı.

Taraflar arasında yapılacak yeni görüşmelerin ardından resmi anlaşmanın netlik kazanması bekleniyor.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2026.07.11 19:10 - Son Güncellenme: 2026.07.11 19:10 - AA
A