Alman heyetin Bursa çıkarması

Alman heyetin Bursa çıkarması

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya gelen Almanya'nın Ancbah Eyalet Valisi Rudolf Schwemmbauer, Bursa'yı çok güzel bulduğunu söyledi.

2011.11.03 14:08 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Alman heyetin Bursa çıkarması

Mudanya Belediyesi'nin Almanya'daki kardeş şehri Ancbah'dan gelen heyet, Bursa'da Büyükşehir Belediyesi'ni de ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile tarihi belediye binasında bir araya gelen Ancbah Eyalet Valisi Rudolf Schwemmbauer, Mudanya Belediyesi ile imzalanan kardeşlik protokolünün 15. yılı sebebiyle Bursa'ya geldiklerini anlattı. Bursa'yı çok beğendiğini söyleyen Schwemmbauer, "Bursa'yı çok güzel buldum. Kardeşliğin 15. yılı sebebiyle buradayız. Ortak çalışmaların devam etmesini diliyoruz. Bursa, yaşayan, canlı bir şehir. Çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.
Başkan Altepe ise konuklarına Bursa, hakkında bilgiler verdi. Büyükşehir'de Mudanya'nın çok önemsendiğini ifade eden Altepe, ilçenin Bursa'nın vitrini ve güzel bir sahil şeridi olduğunu vurgulayarak, Bursa'ya yakışan çalışmaların devam edeceğini sözlerine ekledi.
Altepe, ziyaretin sonunda Alman yöneticilerin ve politikacılarının da aralarında bulunduğu heyete, Bursa'ya özgü hediyeler takdim etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.11.03 14:08 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A