Alkollü kadın çatıdan atlamak istedi

Alkollü kadın çatıdan atlamak istedi

Fethiye'de alkol alan genç bir kadın, çıktığı üç katlı binanın çatısından kendini aşağıya atmak istedi. Mahalle sakinlerine zor anlar yaşatan kadın, belediye itfaiye ve polis ekiplerinin gayretiyle son anda yakalanıp ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

2013.08.17 15:38 - Son Güncellenme: 2013.08.17 15:38 - Güncel
A
Alkollü kadın çatıdan atlamak istedi


 

Fethiye'nin Menteşeoğlu Mahallesi 661. Sokak'ta Nasuh K.'ye ait evin çatısına çıkan Seda G. isimli alkollü kadın, buradan pencere üzerine inerek intihar edeceğini belirtip çığlıklar atmaya başladı. Bu çığlıkları duyan vatandaşlar bina çevresinde toplanırken, hemen polis ve itfaiyeye haber verdi. Fethiye Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, belediye itfaiye ekibi de merdivenle kadının bulunduğu yere ulaşmaya çalıştı.

Her ihtimale karşı 112 acil sağlık ekibi de olay yerinde hazır bekletildi. Polis ve vatandaşlar alkollü vaziyetteki Seda G.'yi ikna etmek için yaklaşık yarım saat boyunca dil döktü. Bu sırada belediye itfaiye ekibi merdivenle kadının bulunduğu yere ulaşıp kadının kendisini aşağıya atmasına engel olurken, polisler kollarından yakalayıp yukarıya çekerek kadına engel oldu. Ambulansa alınan Seda G., tedavi için Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Seda G'nin daha önce de bir tepeye çıkarak kendini dereye atma teşebbüsünde bulunduğu öğrenildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.08.17 15:38 - Son Güncellenme: 2013.08.17 15:38 - boş7
A