"Alişan artık beni yoruyor"

"Alişan artık beni yoruyor"

Alişan ile yaşadığı aşk ile magazin dünyasına giren şarkıcı Seda Önder, yeni bir ilişkisinin olduğunu söyleyerek, ''Şu an adam gibi biriyle adam gibi bir ilişki yaşıyorum. Artık Alişan hakkında konuşmak istemiyorum'' dedi.

2012.05.22 16:04 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
"Alişan artık beni yoruyor"

Alişan 'la yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettiren Seda Önder, TV 8 ekranlarında Böyle Bir Şey Var Mı? programının konuğu oldu. Yeni çıkardığı albümünün tanıtımını yapan Seda Önder, müzik hayatının yaklaşık 6 sene önce başladığını söyledi. Utku, Yeşim Erçetin ve Demet Akalın 'la çalıştığını belirten Önder, 'İlk olarak Utku 'yla çalıştım. Benim pişmemdeki en büyük etken odur. Onun bende çok emeği var ' şeklinde konuştu.

BENİM İDOLÜM GÜLŞEN
Müzik tarzının ilk zamanlarda arabesk olduğunu ifade eden Önder, 'Arabesk müziği seviyordum ' dedi. Kendisi gibi podyumlardan sahnelere transfer olan Demet Akalın 'a karşı ilk zamanlarda bir hayranlığının olduğu söyleyen Önder 'Demet Akalın senin idolün müydü? ' sorusuna da 'Benim idolüm Gülşen, o tahta hiç kimse geçemez ' diyerek cevap verdi. 'Demet Akalın ciddi anlamada başarılı bulduğum bir isimdi. ' diyen Önder, 'Şimdi ise bu hayranlığım antipatikliğe dönüştü. ' diye ekledi.

HER ŞEY LAFTA KALDI
Demet Akalın 'la çalıştığı dönemde ünlü sanatçının kendisine Twitter üzerinden bir müjde verdiğini söyleyen Önder, Demet Akalın 'ın 'Sana single albüm yapacağım ' dediğini söyledi. Ancak Demet Akalın 'ın bu sözlerinden sonra ünlü sanatçının hiçbir girişimde bulunmadığını ifade eden Seda Önder, 'Lafta kaldı denir ya. İşte öyle kaldı ' dedi. Demet Akalın bir anda neden bu şekilde değiştiğini de açıklığa kavuşturmaya çalışan Seda Önder, 'Attığım tweetleri üzerine alındı. Ayrıca Alişan 'da onu doldurdu ' ifadelerini kullandı.

ALİŞAN ARTIK BENİ YORUYOR
Alişan 'la olan ilişkisini her programda konuşmaktan yorulduğunu anlatan Seda Öner, bu sebepten dolayı şu anki ilişkisini yürütmekte zorlandığını da söyledi. Kendisini aklamak için birkaç kez bu konular hakkında konuştuğunu söyleyen Önder, bu konuyla gündeme gelmekten sıkıldığını ifade etti. Daha önceki konuşmalarında Alişan 'la olan ayrılığı hakkında söylediklerinin doğru olduğunu da kaydeden Önder, 'Artık onunla anılmak istemiyorum. Çünkü bana zarar veriyor. Şu an adam gibi biriyle adam gibi bir ilişki yaşıyorum. Bu nedenle bu tarz ufak şeylerle etkilenmek istemiyorum ' dedi. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2012.05.22 16:04 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A