Alinur Aktaş, güne Ulu Camii'de sabah namazıyla başladı
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının mevcut Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş olduğunu söyledi. Alinur Aktaş, Bursalı vatandaşlarla beraber sabah namazını Ulu Camii'de kıldı.
2024.01.08 10:30 - Son Güncellenme: 2024.01.08 11:03 - Bursa Bölge - AA
İLGİLİ VİDEO
Alinur Aktaş, güne Ulucami'de sabah namazıyla başladı
HACER HALICI / BURSADA BUGÜN
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yeniden aday gösterilmesinin ardından seçim çalışmasına Ulu Camii'de başladı.
Aktaş, namaz sonrası vatandaşlara çorba ikramında bulundu.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı, mevcut başkan Alinur Aktaş paylaşımında şu ifadelere yer verdi;
Yeni bir güne, yeni bir haftaya bismillah. Cumhur İttifakı bayrağını dalgalandırmak için çıktığımız bu kutlu yolda sabahın bereketini hemşehrilerimiz ile sabah namazında paylaştık. Ardından desteklerini her daim hissettiğimiz kıymetli hemşehrilerimizi tarihi belediye binamızda ağırladım. Rabb'im, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde başlayan kutlu davamızda birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah.



📍Ulu Camii
-- Alinur AKTAŞ (@Alinuraktas70) January 8, 2024
Yeni bir güne, yeni bir haftaya bismillah. Cumhur İttifakı bayrağını dalgalandırmak için çıktığımız bu kutlu yolda sabahın bereketini hemşehrilerimiz ile sabah namazında paylaştık. Ardından desteklerini her daim hissettiğimiz kıymetli hemşehrilerimizi tarihi belediye... pic.twitter.com/Osn3FBrol1