Ali Akman'ın kontratı feshedildi!

Ali Akman'ın kontratı feshedildi!

Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile sözleşme imzalayan 18 yaşındaki futbolcunun Bursaspor'la olan sözleşmesi karşılıklı görüşme sonucunda feshedildi.

2021.03.02 14:01 - Son Güncellenme: 2021.03.02 17:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Ali Akman'ın kontratı feshedildi!

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

Almanya Ligi ekiplerinden Eintracht Frankfurt ile sözleşme imzalayan Ali Akman'ın Bursaspor'la olan sözleşmesi karşılıklı görüşme sonucunda feshedildi.

RİVA'DA İMZALAMIŞTI

Ümit Milli Takım'ın Riva kampındayken 27 Ocak'ta Bundesliga ekibi ile sözleşme imzaladığını Amcası Ali Akman'la birlikte paylaştığı fotoğrafla duyuran 18 yaşındaki golcü, Bursaspor yönetimi tarafından "etik dışı" davranışları nedeniyle 2 Şubat'ta süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştı.

TFF KAYITLARINA İŞLENDİ

Bursaspor yönetimi, Akman'la görüşerek sözleşmenin feshedilmesine karar verdi. Bu işlemin 1 Mart'ta gerçekleştiği TFF kayıtlarıyla belirlendi.

YETİŞTİRME BEDELİ İÇİN...

Bursaspor'un Ali Akman için 330 bin Euro civarında yetiştirme bedelini almak için böyle bir uygulamaya gittiği gelen haberler arasında...

Bursaspor'dan Ali Akman açıklaması!

Bursaspor Kulübü, resmi hesabından Ali Akman'ın sözleşmesinin feshedilmesiyle ilgili çok kısa bir açıklama yaptı.
Açıklama şöyle:

"Daha önce kulübümüz tarafından kadro dışı bırakılan Ali Akman'ın sözleşmesi, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda karşılıklı olarak feshedilmiştir."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.03.02 14:01 - Son Güncellenme: 2021.03.02 17:00 - HABER MERKEZİ
A