Aleyna Tilki'nin reklam anlaşmasından alacağı ücret dudak uçuklattı

Aleyna Tilki'nin reklam anlaşmasından alacağı ücret dudak uçuklattı

Sosyal medya paylaşımları ve gündem yaratan açıklamalarıyla dikkat çeken Aleyna Tilki, yeni bir reklam anlaşması yaptı. Genç şarkıcının alacağı ücret dudak uçuklattı.

2021.04.26 11:59 - Son Güncellenme: 2021.04.26 11:59 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Aleyna Tilki'nin reklam anlaşmasından alacağı ücret dudak uçuklattı

2016 yılında çıkardığı Cevapsız Çınlama şarkısı ile adını duyuran ve müzik kariyerinde hızlı bir yükseliş yakalayan Tilki, milyonluk reklam anlaşması imzaladı.

Geçtiğimiz hafta Maldivler'de deniz ve güneşin tadını çıkaran Aleyna Tilki, İngilizce parçası 'Retrograde' ile gündemde kalmaya devam ediyor. Tilki, son şarkısı ile gelen başarısını reklam sektöründe de gösteriyor.

Daha önce bir jean ve dondurma markaları için kamera karşısına geçen ve yüksek bütçeler alan Tilki, bu kez meyve suyu markasıyla anlaştı. Genç şarkıcı, bir yıllık anlaşma yaptığı markadan 1 milyon 700 bin TL alacak.

Geçtiğimiz yıl bir dondurma firmasının reklamında oynayan Aleyna Tilki'nin 1 milyon 500 bin TL aldığı öne sürülmüştü. İddiaların ardından açıklama yapan şarkıcı, "Yazılan ücretten daha fazla aldım. Bağış yapıyorum, kardeşimin eğitimine ve kendi gelişimime harcıyorum. Bağış yapmayı çok seviyorum" diye konuşmuştu.

"KONYA'DA DOĞMAK ÇOK ŞEY KATTI" 

Her fırsatta dünya starı olacağını dile getiren genç popçu, NR1 Türk FM'e konuşmuş, kendisini dünya starlarından ayıran şeyin Konya'da doğması olduğunu söylemişti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.04.26 11:59 - Son Güncellenme: 2021.04.26 11:59 - HABER MERKEZİ
A