Alanyasporlu Babacar kalp spazmı geçirdi

Alanyasporlu Babacar kalp spazmı geçirdi

Alanyaspor, bu sabah rahatsızlanan Khouma Babacar'ın kalp spazmı geçirdiğini duyurdu.

2021.07.08 11:30 - Son Güncellenme: 2021.07.08 11:34 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Alanyasporlu Babacar kalp spazmı geçirdi

Alanyaspor'un Burdur'daki yeni sezon hazırlık kampında bu sabah rahatsızlanan futbolcu Khouma Babacar'ın kalp spazmı geçirdiği açıklandı.

Alanyaspor'dan yapılan açıklamada, "Burdur kampında bu sabah rahatsızlanan futbolcumuz Khouma Babacar'ın Burdur Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tetkiklerinde kalp spazmı geçirdiği tespit edilmiştir. Futbolcumuzun ileri tetkikleri ve tedavisi Özel Alanya Anadolu Hastanesi'nde yapılacaktır" denildi. 

KULÜPLERDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI

Bursaspor: Yapılan ilk tetkikler sonucu kalp spazmı geçirdiği tespit edilen Khouma Babacar'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

Fenerbahçe: A. Alanyaspor'un Burdur kampında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve yapılan ilk tetkikler sonucu kalp spazmı geçirdiği tespit edilen Khouma Babacar'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz.

Göztepe: Alanyaspor futbolcusu Khouma Babacar'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Beşiktaş: Geçmiş olsun Khouma Babacar. Bir an önce sağlığına kavuşmanı diliyoruz.

Gaziantep FK: Khouma Babacar'a ve Alanyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.07.08 11:30 - Son Güncellenme: 2021.07.08 11:34 - HABER MERKEZİ
A