Aktaş duyurdu: Buski çalışanlarına müjde 

Aktaş duyurdu: Buski çalışanlarına müjde 

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Buski Genel Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan Vakıf Paket İçme Suyu Arıtma Tesisinin açılışında konuşma yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, önemli bir açıklama yaptı. 

2023.08.03 17:15 - Son Güncellenme: 2023.08.03 17:37 - Bursa Bölge - MEMETCAN YEŞİLBAŞ
A
Aktaş duyurdu: Buski çalışanlarına müjde 

SİMLANUR İNCE - MEMET CAN YEŞİLBAŞ / BURSADA BUGÜN 

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Buski Genel Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan ve 300 bin kişinin içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Vakıf Paket İçme Suyu Arıtma Tesisinin açılışında konuşan Aktaş, Buski çalışanlarına zam yapılacağını duyurdu. 

"TOPLANTIDA PERSONELLERİN MAAŞ DÜZENLEMESİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

Aktaş, "Emekçi arkadaşlarımız da fedakârlık yapıyorlar. Buski çalışanlarına, emekçi arkadaşlarımıza helal hoş olsun. Arkadaşlarımızla alakalı düzenleme planlıyoruz. Çalışana helali hoş olsun. Bugün yapılacak toplantıda personellerin maaş düzenlemesini hayata geçireceğiz" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2023.08.03 17:15 - Son Güncellenme: 2023.08.03 17:37 - MEMETCAN YEŞİLBAŞ
A