Akşener: Zamlara sessiz kalmayacağız

Akşener: Zamlara sessiz kalmayacağız

İYİ Parti lideri Akşener, yarın 81 il başkanlığında zamlara ilişkin ortak yapacaklarını belirterek, "İktidarın yanlış ekonomi politikalarının sebep olduğu zam rüzgârına sessiz kalmayacağız" dedi.

2023.07.18 01:22 - Son Güncellenme: 2023.07.18 01:23 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Akşener: Zamlara sessiz kalmayacağız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iktidarın son zamlarıyla ilgili yarın 81 il başkanlığında açıklama yapacaklarını duyurdu.

Meral Akşener Twitter hesabından bu akşam yaptığı açıklamada yaşanan zamları eleştirdi. Akşener'in açıklaması şöyle:

"İktidarın yanlış ekonomi politikalarının sebep olduğu zam rüzgârına sessiz kalmayacağız! "Millet için milletle beraber" anlayışıyla demokratik mücadelemizi her alanda sürdüreceğiz. Bu doğrultuda; Yarın saat 12:00'de 81 İl Başkanlığımızın yapacağı ortak açıklamayla, her zaman olduğu gibi yine milletimizin gür sesi olacağız!"

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2023.07.18 01:22 - Son Güncellenme: 2023.07.18 01:23 - HABER MERKEZİ
A