Akrep'te saldırı şoku!

Akrep'te saldırı şoku!

Star'ın başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim ve Çağdaş Onur Öztürk'ün yer aldığı dizisi Akrep'ten yeni bölüm detayları ve görselleri geldi. İşte, diziden 17. bölüm detayları!

2021.04.06 18:09 - Son Güncellenme: 2021.04.06 18:09 - Medya
A
Akrep'te saldırı şoku!

Star'ın başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim ve Çağdaş Onur Öztürk'ün yer aldığı dizisi Akrep'ten yeni bölüm detayları ve görselleri geldi.

Akrep'in 8 Nisan Perşembe günü yayınlanacak 17. bölüm detayları şöyle:

Merve, Aras sayesinde Ahmet'in elinden kurtulurken, bu defa Ayşem, Ferda'yı görmeye geldiği sırada saldırıya uğrar. Ahmet, haberi alınca Ayşem'in kaldırıldığı hastaneye koşar. Hastanede Ahmet'in karşısına ailesini ondan korumak için her şeyi yapmaya hazır Perihan dikilir. Kızı Ayşem'den ne pahasına olursa olsun vazgeçmeyen Ahmet, Ayşem'e saldıranın cezasını en ağır şekilde keser.

Perihan, Can'ın babasının Aras olduğunu öğrenir. Aras'la hesaplaşmasını bir kenara bırakarak başındaki en büyük dert olan Ahmet'in ipini çekmek için Aras'a anlaşma teklif eder. Aras'ın mükafatı oğlu Can'a kavuşmak olacaktır. Perihan'ın hiç hesaplayamadığı şey ise torunu Şahin'in yapacaklarıdır.

Hakan, Duru ve Aras'ın öpüşmesinin görüntülerini ele geçirir ve görüntüleri Şahin'e karşı şantaj malzemesi olarak kullanır. Hakan, bu sayede Şahin'den para koparacağını düşünürken işler hiç de planladığı gibi gitmez. Şahin'in Hakan'la arasındaki çatışma herkesin hayatını kökünden değiştirecektir.

 

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2021.04.06 18:09 - Son Güncellenme: 2021.04.06 18:09 - Gülcan Tekin
A