AKP'den Gezi için sürpriz adım

AKP'den Gezi için sürpriz adım

Ak Parti'den Gezi Parkı olayları için sürpriz bir adım geldi. Ak Parti 2013 çalıştayları çerçevesinde milletvekili, akademisyen, uzman ve basın mensuplarından oluşacak bir heyetle, gezi olayları enine boyuna masaya yatırılacak.

2013.06.26 11:50 - Son Güncellenme: 2013.06.26 11:50 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
AKP'den Gezi için sürpriz adım

 

Ak Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığı'nca hazırlanan ve genel başkan yardımcısı Süleyman Soylu'nun açılış konuşması yapacağı 'Türkiye, demokrasi ve son 20 gün' konulu çalıştay, bugün İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Yıldız Parkı içindeki Malta Köşkü'ndeki toplantıda, gezi parkı olaylarının sebepleri, sonuçları, olayların ürettiği toplumsal atmosfer ve önümüzdeki süreçte atılması gereken adımlar irdelenecek. Konuya yönelik olası stratejilerin değerlendirilecek.

Çalıştay aracılığıyla, devlet-toplum ve birey ilişkilerinin daha tatminkâr yürütülmesi adına somut önerilerin de değerlendirilmek istendiği vurgulandı.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2013.06.26 11:50 - Son Güncellenme: 2013.06.26 11:50 - HABER MERKEZİ
A