AKKM ULUSLARARASI ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

AKKM ULUSLARARASI ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

TRT'nin organizasyonuyla gerçekleştirilen '33. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği' kapsamında Bursa'ya gelen 39 ülkeden yüzlerce çocuk, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) salonlarında gösterilerini sergiliyor.

2011.04.19 15:07 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
AKKM ULUSLARARASI ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Tüm dünyanın takip ettiği '33. Uluslararası Çocuk Şenliği', 39 ülkeden yüzlerce çocuğun iştirakiyle yapılıyor. Türkiye'nin en büyük organizasyonu olan ve TRT tarafından organize edilen '33. Uluslararası Nisan Çocuk Şenliği'ne Bursa Büyükşehir Belediyesi, Merinos AKKM salonları ile ev sahipliği yapıyor. Dünya çocuklarının yerel halk oyunlarını sergilediği salonlar, milyonlarca kişinin görsel şölen yaşacağı mekanlar haline getiriliyor. Konserlerin de verildiği salonlarda, çocuklar unutulmaz günler yaşıyor. Şenlik TRT tarafından dış ülkelerde canlı olarak yayınlanıyor.
Merinos AKKM Genel Koordinatörü Mehmet Semih Pala, "Merinos AKKM yönetimi olarak ulusal ve uluslararası faaliyetlerle Bursa'yı temsil etmeye çalışıyoruz" dedi. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.04.19 15:07 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A