Akıncı Hava Üssü'nde 2. Adil Öksüz olayı!

Akıncı Hava Üssü'nde 2. Adil Öksüz olayı!

Darbe girişiminin kilit ismi olan Adil Öksüz ile birlikte 15 Temmuz'da Akıncı Hava Üssü'nde yakalanan, elektrik-elektronik mühendisi Harun Biniş'in de ifadesinde 'tarla bakmaya gittiğini' söylediği ortaya çıktı.

2016.10.27 07:13 - Son Güncellenme: 2016.10.27 07:14 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Akıncı Hava Üssü'nde 2. Adil Öksüz olayı!
00:15 Adil Öksüz'ün başına 4 milyon TL ödül kondu!

İLGİLİ VİDEO

Adil Öksüz'ün başına 4 milyon TL ödül kondu!

Aynı ifadeyi  veren Öksüz serbest bırakılmıştı. Biniş ise tutuklandı. Biniş'in darbegirişimi gecesi FETÖ üyeleri arasında iletişim ağını sağlayan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın kabul etmesi durumda da Gülen'le iletişimi sağlayacak kişi olduğu ileri sürüldü.

TELEKULAK ŞÜPHELİSİ

FETÖ'nün dinleme üssü haline gelen Tele-komünikasyon İletişim Başkanlığı'nın (TİB) iletişim sistemlerinin kuruluşuna ön ayak olan Biniş, "Üst düzey yargı mensupları, siyasetçiler, mülki idare amirleri, yargı mensupları, iş adamları, emniyet, MİT ve askere ait telefonların usulsüz dinlenmesi" davası şüphelileri arasındaydı. FETÖ'cü bir bilgisayar şirketine bir dönem grup yöneticisi olarakda çalışan Biniş, telekulak soruşturmasının kilit ismiydi.   

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.10.27 07:13 - Son Güncellenme: 2016.10.27 07:14 - HABER MERKEZİ
A