Akalın'dan ünlü oyuncuya övgü: Tüm ödüller senin olmalı

Akalın'dan ünlü oyuncuya övgü: Tüm ödüller senin olmalı

Demet Akalın, yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen Yargı dizisinin hayranı olduğunu ortaya koydu. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabı üzerinden dizinin başrol oyuncusu Pınar Deniz'e övgü yağdırdı.

2021.10.25 15:37 - Son Güncellenme: 2021.10.25 15:37 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Akalın'dan ünlü oyuncuya övgü: Tüm ödüller senin olmalı

Sosyal medya hesabından gündeme yönelik paylaşımlar yapmasıyla bilinen şarkıcı Demet Akalın, bu kez Yargı dizisiyle ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Kanal D'nin reyting rekoru kıran Yargı dizisinin son bölümünden bir sahneyi Instagram hesabından paylaşan Akalın, dizide Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz'e övgü yağdırdı. Ünlü şarkıcı paylaşımına Pınar Deniz'i etiketleyerek "Bu sene tüm ödüller senin olmalı! Ciğerlerimizi dağlıyorsun" notunu düştü. 

Instagram paylaşımlarına devam eden Akalın, bir diğer gönderisine ise 'En iyi hissettiren kadın oyuncu' notunu düştü. 

YARGI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kardeşini öldüren kişinin en yakını bildiği Engin çıkması Ceylin'i tarifsiz bir acıya boğar. İçinde yükselen öfke dayanılmazdır, Ceylin, Engin'i öldürmeye kararlıdır. Ilgaz ise, sezgilerinde haklı çıksa da Ceylin'in yıkılmışlığına dayanamaz ve bir karar verir. Hem Ceylin'i sakinleştirmek hem de, Engin'in katil olduğunu ispatlayabilmeleri için sert de olsa onu durdurmanın kendince bir yolunu bulur.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.10.25 15:37 - Son Güncellenme: 2021.10.25 15:37 - HABER MERKEZİ
A