AK Partili Şahin, Özal'ı andı

AK Partili Şahin, Özal'ı andı

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı rahmet ve saygı ile andıklarını söyledi.

2013.04.17 15:52 - Son Güncellenme: 2013.04.17 15:52 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
AK Partili Şahin, Özal'ı andı

 

Özal'ın ölümünün 20. yılı münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımlayan Milletvekili Hüseyin Şahin, "Turgut Özal, milletimizin yetiştirdiği değerli bir lider, siyaset ve devlet adamıdır" dedi.

 

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın bürokrat, milletvekili, başbakan ve cumhurbaşkanı olarak, olarak ülkeye çok büyük hizmetler yaptığını söyleyen Şahin, "Örnek bir kişiliğe sahip olan rahmetli Turgut Özal yaptığı çalışmaları ve hizmetleri ile milletimizin takdirini kazanmıştır. Hizmetleri ile ülkemizin değişim ve dönüşümüne ve dünyayla bütünleşmesine öncülük etmiştir. Hizmetlerini yaparken karşısına çıkarılan engellere ve karşılaştığı olumsuzluklara rağmen demokrasimizin gelişmesi için dik durmuş ve bu duruşundan asla ödün vermemiştir. Son nefesine kadar haksızlıklarla mücadelesine devam etmiştir" şeklinde konuştu.

 

Turgut Özal'ın Türk halkının refahı ve ülkenin kalkınması için samimiyetle mücadele ettiğini vurgulayan Milletvekili Hüseyin Şahin, "Ülkemizin yetiştirdiği değerli bir lider, siyaset ve devlet adamı olarak hafızalara kazınmıştır. Ülkemize çok önemli hizmetlerde bulunmuştur. Şahsiyeti, fikirleri, idealleri, başarıları ve Türkiye'nin önünü açan hizmetleriyle Türk siyasi hayatına damgasını vurmuştur ve şekilde milletimizin engin sevgisine mazhar olmuştur. Ülkemizin sağduyu sahibi bütün fertleri kendisini her zaman hayırla hatırlayacaklardır. Bu vesile ile başta ailesi olmak üzere kendisini seven herkese baş sağlığı diliyorum" diye konuştu.

 

 

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.04.17 15:52 - Son Güncellenme: 2013.04.17 15:52 - HABER MERKEZİ
A