AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP'ye sert tepki!
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP'deki farklı hiziplerin başındaki siyasetçiler arasında giderek sertleşen bir yarış olduğunu görüyoruz. Bu kendilerini ilgilendirir. Lakin bu yarışı Cumhurbaşkanımızı, Ak Parti'mizi ve Cumhur İttifakımızı hedef alarak sürdürme gayretleri beyhudedir." ifadelerini kullandı.
2025.02.17 17:41 - Son Güncellenme: 2025.02.17 17:41 - Siyaset - SABAH
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP'deki farklı hiziplerin başındaki siyasetçiler arasında giderek sertleşen bir yarış olduğunu görüyoruz. Bu kendilerini ilgilendirir. Lakin bu yarışı Cumhurbaşkanımızı, Ak Parti'mizi ve Cumhur İttifakımızı hedef alarak sürdürme gayretleri beyhudedir." ifadelerini kullandı.
Çelik şu ifadeleri kullandı: CHP'deki farklı hiziplerin başındaki siyasetçiler arasında giderek sertleşen bir yarış olduğunu görüyoruz. Bu kendilerini ilgilendirir.
Lakin bu yarışı Cumhurbaşkanımızı, Ak Parti'mizi ve Cumhur İttifakımızı hedef alarak sürdürme gayretleri beyhudedir. Bu hizipçi siyasetin temsilcilerinin Cumhurbaşkanımız tarafından muhatap alınmak için siyasal manipülasyon ve yalan siyaseti diyebileceğimiz bir sürü gayrı meşru yönteme başvurduğunu görüyoruz. Bunlar siyaset üretme yöntemleri değil, siyasetsizlik biçimleridir ve bunların Cumhurbaşkanımızın gündemi içinde bir saniyelik bile yeri yoktur.
Cumhurbaşkanımızın ülkemizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine taşırken imza attığı siyasetler, dünya siyaset sahnesindeki önemli liderler için bile ilham kaynağıdır. CHP içindeki hizip yarışları ise siyasetsizleşme tarihinin parçası olmaktan öteye gitmemektedir.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:18
-
00:51
-
00:23
-
00:20
-
00:44
En Çok Okunanlar
- Bursa'daki dev fabrikanın CEO'sundan Chery...
- Bursa'da iki şirket adım adım iflasa gidiyor!
- Bursa'nın Reyhan Pazarı'nda adım atılacak...
- Meteoroloji'den Bursa'ya yağış uyarısı!...
- Marketten alışveriş yapanların çoğu...
- Özgür Özel, ünlü markanın ismini verip...
- Türk mobilya devi üretimi durdurdu!...
- Camel tütüne zam geldi!
- Türkiye'nin 40 yıllık süt devi konkordato...
- Bursa Demirtaş'ta satılacak! İşte satış...
- Bursa'da İmamoğlu için yeniden toplandılar!
- Bursa'da görev yapan Uzman Çavuş'tan...
- Bankada parası olanlar dikkat!
- Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne de...
- Miras kavgasında kardeşini öldürdü