AK PARTİ OSMANGAZİ'DEN TEMAYÜL AÇIKLAMASI

AK PARTİ OSMANGAZİ'DEN TEMAYÜL AÇIKLAMASI

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, milletvekilliği için AK Parti'ye başvuran tüm aday adaylarını dinleme fırsatı bulduklarını belirterek, "'Bursa'nın merkezi ve özeti' olan Osmangazi teşkilatı olarak bir araya geldiğimiz aday adaylarını temayül yoklamasında milletimiz ve Bursa'nın menfaatlerini ön planda tutarak değerlendireceğiz" dedi.

2011.03.18 15:04 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
AK PARTİ OSMANGAZİ'DEN TEMAYÜL AÇIKLAMASI

Pazar günü yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde Osmangazi İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden aday adaylarına bakış açılarını açıklayan Başkan Özen şöyle konuştu: "Osmangazi teşkilatı olarak temayül yoklamasında, 'Bursa'nın merkezi ve özeti' tanımına yaraşır bir şekilde Türkiye, Bursa ve Osmangazi'nin çıkarlarına en uygun değerlendirmeyi yapacağız."
AK Parti'de siyaset yapmanın, bu hizmet yolculuğunun bir yerlerinde bulunmanın hangi mevkide olunursa olunsun hayat boyu taşınacak bir onur olduğunun altını çizen Başkan Refik Özen, "Millete hizmet söz konusu olduğunda makamların bir öneminin olmadığına inanan bir yapıyı kurmuş olan AK Parti'de milletvekilliğine aday adayı olmak, milletvekilliği görevine seçilmek, bizler gibi teşkilat yöneticisi olmak yada mahalle temsilciliği görevini yürütmenin hiçbir farkı bulunmamaktadır. Geride kalan seçimlerde aday gösterilmeyen arkadaşlarımızın partiden kopmadan aday olan arkadaşlarına destek vermeleri de bakış açımızın karakteristik bir yansımasıdır. Bu seçim sürecinde adaylarımıza ilk desteği, beraberce bu tatlı yarışı yaşadığı aday adayı arkadaşları verecektir. Teşkilatlar olarak bize düşen kişisel ilişkilerin taraflı bakışından sıyrılarak objektif değerlendirmelerde bulunmaktır" diye konuştu.
Aday adaylarının Osmangazi'ye adeta çıkartma yapmalarını sevindirici ve doğal karşıladıklarını kaydeden Özen, şunları söyledi: "Bursa'daki seçimlerin kritik öneme sahip merkezi her seçimde olduğu gibi yine Osmangazi olacaktır. Bursa'daki başarının anahtarı Osmangazi'deki başarıdır. Osmangazi teşkilatının teamül yoklamasında yapacağı değerlendirmeler aday adayı arkadaşlarımız arasında süren yarışta da belirleyici kıstaslardan birisi olacaktır. Bursa'daki kritik önemimiz temayül yoklamalarında da üzerimize önemli bir sorumluluk yüklemekte. Bakıldığında teamül yoklamasının kesin bir bağlayıcılığı olmamasına karşın teamülde çok gerilerde kalan arkadaşlarımızın aday olma oranları da ortadadır. Biz bu temayülde de hiçbir gruba ve kimseye angaje olmadan Bursa'nın merkezi ve özeti olma misyonumuza yakışır şekilde hareket edeceğiz."

 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2011.03.18 15:04 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A