AK Parti Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı Bilen: Yapılacak çok işimiz var

AK Parti Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı Bilen: Yapılacak çok işimiz var

AK Parti'den Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı olan Erdal Bilen, "Adalet ve Kalkınma Partisi Mudanya İlçesi Belediye başkan aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Mudanya İlçesi için yapılacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz var. Bu yolda sizlerin desteği ile aday adaylığı başvurusu yaptım" dedi.

2023.11.21 18:17 - Son Güncellenme: 2023.11.21 18:26 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
AK Parti Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı Bilen: Yapılacak çok işimiz var

AK Parti Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı Bilen'in konuşmasından satır başları şöyle;

Değerli ilçe Başkanım, Değerli basın mensupları, Değerli dostlar, Sevgili arkadaşlarım, Ben Erdal Bilen,

Adalet ve Kalkınma Partisi Mudanya İlçesi Belediye başkan aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım. Sizleri görünce, bu sevdayı, gönül birliğini, gözlerinizdeki ortak heyecanı görünce, sadece şunu söylemek istiyorum. Hoş buldum. Hoş bulduk. Aynı kaygılar, aynı kuşkularla yürekleri çarpan dostlarım. Ülkesi ve Mudanya için benimle aynı duyguları paylaşan, aynı kaygıları taşıyan, aynı zorlukları sırtlanmaya hazır olan dava arkadaşlarım Hoş buldum. Mudanya İlçesi için yapılacak çok işimiz, yürüyecek çok yolumuz var. Bu yolda sizlerin desteği ile aday adaylığı başvurusu yaptım. Bu zorlu yarışta yanımda olacak, beni yüreklendirecek, bana ve ülkesine sahip çıkacak tüm dostlarım. Sefayı değil cefayı paylaşmak için bir arada olduğumuz Mudanya sevdalıları Hoş buldum. Yüreğimizi, cesaretimizi, sevdamızı, devlet tecrübemizi, eğitimimizi birleştirerek Mudanya'ya yakışacak bir belediyecilik hizmeti için Aday adaylığı için yola çıktım. Amacımız Mudanya'da gönül belediyeciliği yapmak. Girmedik ev, çalınmadık kapı bırakmamak. Gencinden yaşlısına kadar herkesin gönlüne girebilmek, derdine çözüm üretmek için geliyoruz.

İşsizine iş için geliyoruz. Herkesin eşit ve tarafsız Belediyecilik hizmetinden faydalanması için geliyoruz. Temiz çevreye, temiz suya erişim için geliyoruz. Mudanya'yı geliştirmeye geliyoruz. Halkın efendisi değil hizmetkârı olmaya adayım. Belediyecilikteki hizmet bayrağını daha ileriye taşımak amacımızdır. Var olan coğrafi karakteri ile tarihi özelliğiyle gelişmeye müsait Mudanya'yı layık olduğu yere getirmeye adayım. Bursa'nın gözbebeği olan Mudanya'nın 105 308 kişilik nüfusuna 47 mahalleye hizmet için adayım. Yazlıkçı kışlıkçı demeden herkes için hizmete adayım. Tarım işçisinden sanayicisine, turizmcisinden eğitimcisine, esnafından işçisine herkese hizmet yapmaya talibim.

Neler yapmayı planlıyorum. Kentsel gelişime önem vereceğim. Turizm bölgelerimizin gelişmesine önem vereceğim. Yolların bakımı, konaklama tesisleri, dinlenme alanlarını, iyileştirme, geliştirme ve kullanılabilir hale getireceğiz. Bursa'ya gelen insanların uğrak yeri haline getireceğiz. Tanıtıma önem vereceğiz. Tarım alanlarında halkın ürünlerini pazarlayacağı alanlar oluşturacağız. Sadece yerel pazarda kalmayıp ulusal pazarlara açılmasını sağlayacağız. Organik tarım yapılan yerlerin sayısını arttıracağız. Doğayı korumak için gerekli olan tedbirleri alacağız. Temiz suya erişim, temiz ve sağlıklı bir çevre için gerekli önlemleri alacağız.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için yeşil park alanları, spor tesislerinin sayısını arttırmak önceliklerimiz arasında olacak. Hastalarımızın, yaşlılarımızın sağlık kurumlarına erişimi için gerekli tedbirleri alacağız. Çocuklarımızın okullara güvenli ulaşabilmeleri için gerekli tedbirleri alacağız.

Belediye bünyesinde kreş, yetişkinler için meslek edindirme kurslarının sayısını arttıracağız Bursa turizminin önemli bir değeri olan Mudanya'nın turizmine (tarihi ve deniz turizmi) gerekli hassasiyet gösterilecek İlçede meslek edindirme kursları ile aynı zamanda işsizlik azalacak esnaf ve sektörün ihtiyaç duyduğu kalifiye elemanların yetiştirilmesine özen gösterilecek. Büyükşehir belediyesi ile koordineli çalışılarak Mudanya'da bütün sektörel alanlarda çalışmalar da destekleri alınacak. Atölyeler açılarak işsizlik azaltılacak üretilen ürünler ulusal piyasaya sunulacak.

Çıkmış olduğum bu önemli yolda bizlerle birlikte kader birliği yapan siz değerli arkadaşlarıma, dostlarıma, Adalet ve Kalkınma Partisi üyelerine, vatandaşlara, Mudanya halkına teşekkür ediyorum. Buraya kadar zahmet ederek geldiniz. Gücümüze güç kattınız. Sağ olun. Var olun.  

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2023.11.21 18:17 - Son Güncellenme: 2023.11.21 18:26 - HABER MERKEZİ
A