AK Parti milletvekilleri toplandı

AK Parti milletvekilleri toplandı

AK Parti milletvekilleri, il teşkilatları değerlendirme ve istişare toplantısı AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı.

2012.12.13 10:57 - Son Güncellenme: 2012.12.13 10:57 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
AK Parti milletvekilleri toplandı

Genel Merkez'deki toplantıya Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu illerinin milletvekilleri katılıyor.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, toplantıya girişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Dokunulmazlıklar konusunun daha önce konuşulduğunu vurgulayan Ensarioğlu, ''Dokunulmazlığı çok çiğnemenin anlamı yok, o konuyla ilgili konuşulabilecek her şey konuşuldu, artık değerlendirildi'' dedi.

AK Parti milletvekillerinin her konuda toplantılar düzenlendiğini, ekonomik meselelerle ülkenin temel meseleleri hakkında değerlendirmeler yaptığını ifade eden Ensarioğlu, ''Bugün de herhalde Güneydoğu'yu konuşacağız. Toplantıya özel bir anlam yüklemeye gerek yok, politika belirlerken bu parti böyle bir  parti, herkesin fikrini alır ve ona göre politika belirler. Mutlaka herkesin söyleyeceği bir şey vardır, onun için buradayız'' diye konuştu.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner de Başbakan Erdoğan'ın, bölge milletvekillerini toplantıya çağırdığını hatırlatarak, değerlendirme yapılacağını söyledi.
Başbakan Erdoğan'ın Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin çok büyük bir önem verdiğini vurgulayan Metiner, ''Doğu, Güneydoğu meselesi, Kürt meselesine, PKK terör meselesi zaten Türkiye'nin çok acil ve öncelikli konuları. Bölge vekilleri olarak değerlendirmelerimizi Sayın Başbakanımızla paylaşacağız'' ifadelerini kullandı.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2012.12.13 10:57 - Son Güncellenme: 2012.12.13 10:57 - HABER MERKEZİ
A