Ak Parti İznik Gençlik'te Temel dönemi

Ak Parti İznik Gençlik'te Temel dönemi

AK Parti İznik Gençlik Kolları Başkanlığı'nda devir teslim töreni yapıldı.

2012.11.16 16:47 - Son Güncellenme: 2012.11.16 16:47 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Ak Parti İznik Gençlik'te Temel dönemi

İşlerinin yoğunluğu sebebiyle AK Parti İznik Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden ayrılan Engin Semerci'nin yerine Yahya Temel getirildi. AK Parti İznik İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen mazbata törenine AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Akyüz, il gençlik kolları yöneticileri katıldı. Toplantının ardından Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Akyüz, Yahya Temel tayin yazısını verdi.
Başkan Akyüz, AK Parti Bursa teşkilatlarının yapısı ve gücü itibariyle 81 il arasında ilk sıralarda olduğunu hatırlatarak, göreve atanan Yahya Temel'in de bu sağlam yapıda başarılı işler yapacağına inandığını söyledi.
AK Parti İznik Gençlik Kolları'ndaki görev değişikliğinin hayırlı olması temennisinde bulunan Akyüz, "İl başkanlığımızla, ilçe başkanlıklarımızla ve kadın kollarımızla koordineli şekilde, bir bütün halinde hareket ediyoruz. İznik gibi Bursa'mız için çok önemli bir ilçede göreve gelen Yahya Temel'in güzel işler başaracağına, teşkilatın her kademesinde verilecek görevlerin üstünden gelebileceğine inanıyorum" dedi.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2012.11.16 16:47 - Son Güncellenme: 2012.11.16 16:47 - HABER MERKEZİ
A