AK Parti iftarda buluştu

AK Parti iftarda buluştu

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı'nın organize ettiği ve yoğun katılımın gerçekleştiği geleneksel iftar davetine teşkilat üyelerinin yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda Yıldırımlı vatandaş konuk oldu.

2013.07.27 15:06 - Son Güncellenme: 2013.07.27 15:06 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
AK Parti iftarda buluştu

 İftarda yaptığı konuşmada muhalefet partilerin yerel seçimde hükümeti güçsüzleştirmek için Gezi olaylarını planladığına dikkat çeken AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, "Ana muhalefet partisi bu düşüncesini gerçekleştirmekte hiçbir zaman başarılı olamayacaktır" dedi. 

 

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı'nın Yunus Emre Spor Kompleksi'nde düzenlediği ve 2 binden fazla davetlinin katıldığı geleneksel iftar yemeğine AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nin yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu katıldı. Mahalle iftarları ile bu zamana kadar 9 bin kişiyle bir araya geldiklerini ve bu sayıyı 20 bine ulaştırmayı hedeflediklerini belirten AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Birlik ve beraberliğin yaşandığı mahalle buluşmalarının halkın büyük ilgisi ile karşıladığını ve tüm ara bozucu girişimlere rağmen hedeflerini gerçekleştirme yolunda daha da güçlü ilerlediklerinin altını çizdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrenmiş oldukları siyasi üslup ve terbiyeyi sürdürmeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Hüdayi Yazıcı, "Bundan sonra halkımız ile birebir görüşerek Yıldırım'ı daha üst seviyeye taşımak için çalışacağız" diye konuştu.

 

YAZICI: GEZİ'DEKİ OYUNA DİKKAT EDİN

Yerel seçimlerin 6 ay öne alınmasını talep etiklerinde ana muhalefet partisinin bunu reddettiğini hatırlatan Başkan Yazıcı, ana muhalefet partisi yerel seçimde hükümeti güçsüzleştirmek için Gezi olaylarını planladığını dikkat çekerek "Dünyanın birçok ülkesinde bugüne kadar bir muhalefet partisinin erken seçimi reddettiği görülmemiştir. Ana muhalefet partisinin bunu neden istemediğinin altında yatan nedenin Gezi olaylarını planlaması olmuştur. Ana muhalefet partisi, Gezi olayları ile harekete geçip milletin huzurunu bozarak gelecek seçimlerde hükümeti güçsüzleştirmeyi amaçlamıştır. Ana muhalefet partisi bu düşünceyi gerçekleştirmekte hiçbir zaman başarılı olamayacaktır. O yüzden bu süreçte herkes çok dikkatli olmalıdır" şeklinde konuştu. Konuşmasında Suriye'de yaşanan iç karışıklıklardan mağdur olan vatandaşların sıkıntılarını da dile getiren Başkan Yazıcı, başta Batı olmak üzere neredeyse tüm dünyanın yaşananlara göz yumduğuna dikkat çekti. 

DURMADAN BÜYÜYEN VE GELİŞEN BURSA

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı'nın geniş katılım sağlayarak teşkilatıyla bir araya geldiği geleneksel iftar organizasyonun da sergilenen 'kardeşlik ve beraberlik' duygusundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Rahmet ve bereketin bol olduğu, birlik ve beraberliğin yaşandığı Ramazan kültürüne sahip olduğumuz için bizler çok şanslı insanlarız. Paylaşmanın en güzel yaşandığı bu ayda aynı saatlerde aynı sofrada dünya güzelliklerini tadıyoruz. Ramazan ayımızla, Bursa'mızla, Yıldırım'ımızla ve özellikle yaptığı işi gerçekten en güzel şekilde yapan siyaseti dünyaya öğreten dünya liderimiz adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan ile gurur duyuyoruz" diye ifade etti. Sundukların birçok hizmet ile Bursa'yı refaha kavuşturmaya çalıştıklarını belirten Başkan Altepe, yerelde verdikleri sözleri tutarak 20 yılı aşan bir hizmet gerçekleştirdiklerini ve her geçen gün yeni projelerle faaliyet göstermeye devam edeceklerini hatırlattı.

 

ŞERBETÇİOĞLU: GÖNÜLLERİMİZ KANLI RAMAZAN YAŞAYAN KARDEŞLERİMİZLE BİRLİKTE

Birlik ve beraberlik içerisinde iftar yapmanın kıymetini ancak bu nimetlere sahip olamayanların bileceğini ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili M.Kemal Şerbetçioğlu, İslam coğrafyasında başta Filistin olmak üzere Suriye, İran, Irak, Mısır gibi coğrafi konum olarak Türkiye'ye yakın olan ülkelerin kanlı bir ramazan geçirdiklerini vurgulayarak, "Allah'ın bizlere sunmuş olduğu bu nimetleri kullanırken oradaki kardeşlerimizi de düşünmek zorundayız. Ramazan ayı içerisinde yaptığımız dualara zorluk çeken bu kardeşlerimizi de ilave etmek zorundayız. Müminler birbirlerinin kardeşleridir ve gönüllerimiz orada onlarla birlikte atıyor" seklinde konuştu. Evliyalar şehri Bursa'da ve Yıldırım'da Ramazan ayını Yıldırımlı vatandaşlara dolu dolu yaşattıklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ise, kentsel dönüşüm, toplu konutlar, bilim ve kültür merkezleri ve birçok hizmetle halkın ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini belirtti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.07.27 15:06 - Son Güncellenme: 2013.07.27 15:06 - HABER MERKEZİ
A