AK PARTİ'DEN TÜMSİAD'A ÇIKARMA

AK PARTİ'DEN TÜMSİAD'A ÇIKARMA

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin, Gazcılar'daki seçim bürosunun açılışında AK Parti döneminde yapılan hızlı trenlere binmeyen ve "Hızlı trenle gidersek, AKP'liler, icraatımızı kullanıyorsunuz' diye bize yüklenir. Hızlı trenin reklamı olur" diyen CHP liderine seslenerek, "Bu trenlere binin, konforlu ve temiz bir seyahat yapın" dedi.

2011.05.25 17:46 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
AK PARTİ'DEN TÜMSİAD'A ÇIKARMA

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın katıldığı Çarşamba Pazar Alanı ve Yer altı Katlı Otopark'ın temel atma töreninde yer alan AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin, Gazcılar'da seçim bürosunun açılışını yaptı.
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, partililer ve çok sayıda vatandaşın katıldığı seçim bürosunun açılışında konuşa Hüseyin Şahin, "Türkiye'de birçok şey 8,5 yıl önce hayaldi. Artık bu hayaller gerçek oldu. AK Parti kalkınmanın ve refah düzeyinin artması için çalışıyoruz. Eskiden hastaneye işi düşenin vay halineydi. Ama bugün sağlık sektöründe hizmet etmek daha kolay hale geldi. Biz bugüne kadar hep hizmet ürettik birileri kıskandı. Bundan sonra da hizmet üreteceğiz birileri kıskanacak. Hızlı treni Bursa'ya getireceğiz. Bursa'dan İzmir'e ulaştıracağız. Birileri bu trene binmeye korkuyor. Bu trenlere binersek AK Parti'nin reklamı olur diyor. Buradan ana muhalefet liderine sesleniyorum. Korkmayın hızlı trenlere binin, konforlu ve temiz seyahat yapın" dedi.
AK PARTİ'DEN TÜMSİAD'A ÇIKARMA
AK Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin, AK Parti'nin diğer milletvekili adayları Bedrettin Yıldırım, Önder Matlı ve Tülin Erkal Kara ile birlikte Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi'ni ziyaret etti. Hüseyin Şahin, ziyaret sırasında şöyle konuştu:
"AK Parti istikrar abidesidir. 2002 yılına göre şimdi ekonomide3,5 kat büyüme sağladık ve bu ciddi bir rakamdır.2023 yılında AK Parti ekonomiyi şuan bulunduğundan 3 katı daha büyütecek. Bu 3 katı çalışan sayısının 3 katı olması demek, sattığın malın 3 katı olması demektir. AK Parti'nin bu projesi iyi incelenmeli sanayici de üzerine düşen görevi iyi yapmalı. Dünya değişti ve bilgi toplumu olma yolunda ilerliyoruz. Bu durumu yakalamak zorundayız. Teknolojideki değişiklikler bizi zor durumda bırakıyor. Gözümüzü dört açmak zorundayız. AK Parti sanayiciye bundan önce olduğu gibi bundan sonra da destek verecektir."
TÜMSİAD Bursa Şube Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Bursa Milletvekili Adayı olan Önder Matlı ise, "2023 vizyonu için sivil toplum örgütlenmeleri önemlidir. Partimizin sivil toplum kuruluşlarına verdiği önemi referandumda görmüş bulunmaktayız. Biz TÜMSİAD olarak 2023 vizyonuna katkı koymak için varız" şeklinde konuştu.
Daha sonra Hüseyin Şahin, Tahtakale esnafını ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Şahin 12 Haziran seçimleri için Tahtakale esnafından destek istedi.
 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2011.05.25 17:46 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A