AK Parti'de değişim! Kulis bilgisi paylaşıldı

AK Parti'de değişim! Kulis bilgisi paylaşıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim sonrasında AK Parti içinde değişim sinyalleri verdi. Bu kapsamda partide yaşanacak değişimle ilgili önemli kulis bilgisi paylaşıldı.

2024.04.19 00:28 - Son Güncellenme: 2024.04.19 00:30 - Güncel - HALKTV
A
AK Parti'de değişim! Kulis bilgisi paylaşıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü AK Parti grup toplantısında 31 Mart seçimlerini değerlendirirken, seçmenin mesajının alındığını ve gerekli değişimlerin yapılacağını belirtti. Peki, AK Parti içinde ne tür bir değişim bekleniyor?

TGRT Haber Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözcan'ın aktardığına göre, değişim ilk etapta kabineden başlayacak. Ancak bazı koltuklar için garantiler bulunuyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, bu garantili isimler arasında yer alıyor.

Sözcan, bu bilgileri bir AK Parti yetkilisinden aldığını belirterek, bu durumun seçim sonrası bir değerlendirme ve düzenlemeyle gerçekleşeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MYK toplantısında vurguladığı bayrak değişimi temasına da değinen Sözcan, bu vurgunun kongre öncesinde ve sonrasında arttığını ifade etti. Teşkilatlar düzeyinde, bu değişimin zirveden en aşağıya kadar yaşanacağını belirtti.

Yerel yönetim seçimlerinin ardından Erdoğan'a sunulan 3 farklı başlık olduğunu da dile getiren Sözcan, bu başlıkların oy değişimlerini ele aldığını belirtti.

Bu gelişmeler, AK Parti içindeki değişim ve yenilenme sürecini işaret ediyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2024.04.19 00:28 - Son Güncellenme: 2024.04.19 00:30 - HALKTV
A