AK Parti Bursa Kestel Belediye Başkan Adayı Tanır: Sanayi bizim vazgeçilmezimizdir

AK Parti Bursa Kestel Belediye Başkan Adayı Tanır: Sanayi bizim vazgeçilmezimizdir

Cumhur İttifakı AK Parti Kestel Belediye Başkan Adayı Önder Tanır seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Her kesimden Kestelli'nin istek ve sıkıntılarını dinlemeye devam eden Tanır, ziyaretlerine Barakfakih Islah Organize Sanayi Bölgesi'yle (BOSAB) devam etti.

2019.02.27 10:33 - Son Güncellenme: 2019.02.27 10:34 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
AK Parti Bursa Kestel Belediye Başkan Adayı Tanır: Sanayi bizim vazgeçilmezimizdir

AK Parti Kestel İlçe Başkanı Mustafa Bayrak ile beraber 132 firmanın faaliyet gösterdiği BOSAB'u ziyaret ederek, bölge sanayicileri ve BOSAB Bölge Müdürü Mahmut Boz ile bir araya gelen Önder Tanır, bölgenin sorunlarını birinci ağızdan dinleme fırsatı yakaladı.

"Kestel'in sorunlarına hakimim"

Ziyarette konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Kestel Belediye Başkan Adayı Önder Tanır, Kestel'in tüm sorunlarına hakim olduğunu ve bu sorunları gidermek için toplumun her kesimiyle bir araya geldiklerini söyledi. Tanır, "Sanayi Kestel ve Bursa İçin vazgeçilmezdir. BOSAB bölgemize sağladığı istihdam ve ihracatla Kestel'in önemli değerleri arasında. Kestel'de doğup, büyümüş biri olarak bu bölgeyi çok iyi tanıyorum. Adaylığım açıklandığı günden itibaren yaşlısından gencine, sanayicisinden işçisine kadar her kesimle bir araya gelip taleplerini dinledim. BOSAB'un sorunlarını da, bu bölgenin paydaşlarıyla masaya yatıracağız ve ortak akılla, hem sanayicimizi hem de çalışanlarımızı rahatlatacak çözümler bulacağız" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.02.27 10:33 - Son Güncellenme: 2019.02.27 10:34 - HABER MERKEZİ
A