AK Parti Bursa'dan bayramlaşma programı

AK Parti Bursa'dan bayramlaşma programı

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı'nda bayramlaşmak için Merinos AKKM'de bir araya geldi.

2024.04.10 14:06 - Son Güncellenme: 2024.04.10 18:53 - Bursa Bölge - CEREN SÜMBÜL
A
AK Parti Bursa'dan bayramlaşma programı

CEREN SÜMBÜL / BURSADA BUGÜN

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı'nın birinci gününde  Merinos AKKM'nin teras katında bayramlaşmak için buluştu.

Gerçekleştirilen bayramlaşma programına AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Bursa Milletvekilleri, AK Parti İlçe Başkanları, AK Parti Bursa İlçe Belediye Başkanları, geçmiş dönem Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala ve çok sayıda Bursalı vatandaş katıldı.

AK Parti teşkilatı üyeleri bayramlaşma programına katılan vatandaşları kapıda karşılayarak bayramlarını kutladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN VİDEOLU MESAJ

Programın başlangıcında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın videolu mesajı dinletildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı'nı kutlarken Gazze'ye yardımı kesmeyeceklerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca deprem bölgelerine yardımın devam edeceğini ve Türkiye 100 yılı için üretmeye, çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

"DEVAM ETMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan kürsüye çıkarak söz aldı. Gürkan, "Rabbimizin gönüllerimizi yumuşattığı bu güzel günler aynı zamanda küskünlerin de barışması için güzel bir fırsat. Komşusu aç iken tok yatmaya asla müsade etmeyen peygamberin dininden olarak Gazze'ye, Filistin'e yardım etmeye devam ediyoruz. Ama belkide dünyada en çok Filistin'i  destekleyen liderimize iftira atmayı çekinmiyorlar. Bugün AK Parti'ye ve Cumhur İttifakına oy veren, sandığın gücüne güç takan herkes kazanmıştır. Gönül bağı ile bağlı olduğumuz Bursa'mıza asırlık eserler yarattık, mega projeleri halkımıza sunduk. Bunu devam etmek için daha çok çalışacağız. Aslında bugün daha farklı şeyler söylemek isterdim. 22 yıldır her bayramda hissettiğimiz kazanma sevincini bu bayramda da yaşamak isterdim. 31 Mart'ta halkımız ödevler koydu önümüze. Önce şunu belirtmek isterim ki teşkilatıma çok teşekkür ediyorum. Teşkilatımızın özveriyle çalışması en büyük alkışı hak ediyor. Biz teşkilat olarak kendimize düşen ödevi alacağız ve çalışacağız" dedi.

"HEP BİRLİKTE BURADAYIZ ÇÜNKÜ BİZ AK AİLEYİZ"

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç şehit ve gazileri rahmetle anarak söz aldı. Gözgeç, "Bu bayramda belki ailemizle, çocuklarımızla geçirmemiz gereken zamanda hep birlikte buradayız çünkü biz AK aileyiz. Hayal ettiğimiz Türkiye yüzyılı  için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Ayrıca 31 Mart'ta sandık başında, kapı kapı dolaşarak oy isteyen teşkilat üyelerimize çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

"BURSA'YA DAİR SORUMLULUĞUMUZ VAR"

Önceki dönem başbakan yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "Bugün buradan bakıldığında  kalabalığa bu davanın ne anlama geldiğini tekradan hatırlatıyor bizlere. Bizim için AK Parti sadece bir siyasi parti değil yüce bir çınar. Belki bu bayramda buruk bir sevinç yaşıyoruz ama bu tablo gösteriyor ki dimdik ayakta durmaya devam ediyoruz. Bizim Bursa'ya dair sorumluluğumuz var. Biz sadece bir partinin temsilcileri değil bir maneviyatın temsilcileriz" dedi.

"BURSA'YA SEVDAMIZ VAR"

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Ramazan Bayramı'nı kutlayarak sözlerine başladı. Yılmaz, "31 Mart'ta belki istediğimiz sonuçları alamadık ama biliyoruz ki hayatın iniş çıkışları vardır. Hamdolsun AK Parti teşkilatı olarak dimdik ayaktayız. Biz özeleştiri yapmasını bilen, geliştirebilen bir kadroya sahibiz. Bizler küllerimzden doğarak Bursa'ya çalışmaya devam edeceğiz çünkü bizim Bursa'ya sevdamız var" diye belirtti.

"MUHALEFET NASIL YAPILIR ONLARA DA GÖSTERECEĞİZ"

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank teşekkür ederek konuşmasına başladı. Varank, "31 Mart seçimlerinden sonra hepimizin kalbi biraz buruktu. Ama bugün bu bayramlaşma programına geldiğimizde, bu tabloyu gördüğümüzde hepimizin coşkusu yeniden arttı. Yıldırım'da biz gerçek belediyeciliği, gönül belediyeciliğini göstereceğiz. Gönüller kazanmaya devam edeceğiz. Bu seçimde milletimizin takdiri herkesin üstündedir. Bu seçimde başarılı olmuş her belediye başkanına tebrik ediyoruz. Bizler Milletvekilileri olarak Bursa'nın kazanması için üzerimize düşen ne varsa çalışmaya devam edeceğiz. Muhafelet nasıl yapılır onlara da göstereceğiz. Gazze konusunda Cumhurbaşkanımızın hasassiyetini bilmeyen yok. Ama bakıyorsunuz Cumhurbaşkanımıza ifitira atmaya çalışanlar var. Şunu da bilmeniz lazım, bu dünyada İsrail'e özür dileten tek bir lider var o da Recep Tayyip Erdoğan'dır. Lütfen bize iftira atanlara yüz vermeyin" dedi.

"MİLLETİMİZİN BİZE VERDİĞİ DERSİ İYİ ANLAMAK LAZIM"

AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, "Biz 2000'lerde başladığımızda acaba ne zaman düşecekler diye bakıyorlardı, dünya izledi. 31 Mart seçimleri için AK Parti teşkilatımız gece gündüz çalıştı ama milletimizin bize verdiği dersi iyi anlamak lazım. Ben çalışan teşkilatımıza ve milletimize çok teşekkür ediyorum. Milletimizin bize vermiş olduğu mesajı iyi okumak zorundayız. Ama hiç unutmayalım ki AK Parti kurulduğunda nasıl ki Türkiye'nin önüne bir vizyon koydu ve yıllardır AK Parti iktidarının yaptıklarını dünyada örnek olarak gösterilecek başarılar olarak ortaya çıkardı. Şimdi de önümüzdeki mevcut durumu iyi okuyarak  yolumuza Türkiye yüzyılı vizyonuyla devam edersek 2028'de bu millete bir zafer daha hediye ederiz" diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN CANLI BAĞLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayınla bağlanaram bayramlaşma programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan herkesin Ramazan Bayramı'nı kutladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gazze'de eziyete maruz kalan Filistin halkı ramazanı şerif gibi bayramı da hüzünle geçiriyor. Geride bıraktığımız 6 ayda bombalanan ve bu bombalar altında şehit olan 34 bin Filistinli kardeşimizin acısı aileleriyle birlikte bizim de yüreğimizi dağlıyor. Gazzeli kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Filistin davasına sahip çıkmaya, Gazzeli mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz. Havadan insani yardım ulaştırma çabalarımızın engellenmesi dolayısıyla İsrail'e yönelik ilave tedbirler aldık. Gazze'ye kesintisiz engelsiz ve yeterli miktarda insani yardım ulaştırılıncaya kadar devam ettireceğiz. Birileri bilmese de hatta bildikleri halde çarpıtsalarda biz vicdan önünde kardeşlik vazifemizi hakkıyla yerine getirmenin derdindeyiz. Bu uğurda bedel ödesek dahi Allah ömür verdikçe, mazlumlara kol kanat germekten geri durmayacağız. Son derece çekişmeli geçen rekabet seviyesi yüksek bir seçim sürecinin hamdolsun milletçe alnımızın hakkıyla geride bıraktık. Bu vesileyle bir kez daha 31 Mart mahalli idareler seçim sonuçlarının ülkemize ve şehirlerimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.10 14:06 - Son Güncellenme: 2024.04.10 18:53 - CEREN SÜMBÜL
A