Ajda kendi tasarladığı mayoları tanıttı

Ajda kendi tasarladığı mayoları tanıttı

Süperstarın 'Ajda Pekkan for Twist' isimli koleksiyonuna ait tasarımları, plajlarda rüzgar gibi esecek..

2012.04.19 11:46 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Ajda kendi tasarladığı mayoları tanıttı

Ayaydın Miroglio Grup ile işbirliğine giderek iki sezondur Twist için koleksiyon hazırlayan ve artık moda dünyasında da adından söz ettiren Ajda Pekkan, 'Ajda Pekkan for Twist' markası için bu kez mayo ve plaj kıyafetleri tasarladı.

AJDA GENÇ KIZ GİBİYMİŞ
Stilini plajlara taşıyacak olan Pekkan, bir bomba daha patlatıp mayolarının tanıtımını kendisi yaptı. Yakında süperstar, bir de mayo mankeni olarak karşınızda olacak. Bu haber bir çok gazetede "Ajda Genç kız gibi" başlığıyla yer buldu. 66'lık Ajda Pekkan için Türk basınının vazgeçilmez rutini haline gelen başlıklar atıldı.
ÇEKİMLER BODRUM'DA
Ajda Pekkan'ın mayolu fotoğraflarında Nihat Odabaşı'nın imzası var. Çekimler Bodrum'da yapılmış. Pekkan, hem Bodrum plajlarında hem de bir villada iki gün boyunca poz verdi ve ortaya işte bu fotoğraflar çıktı. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2012.04.19 11:46 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A