Ahmet Hakan'dan, Türk Hava Kurumu için "tam bir laçka" ifadesi!

Ahmet Hakan'dan, Türk Hava Kurumu için "tam bir laçka" ifadesi!

Ahmet Hakan, Türk Hava Kurumu'yla ilgili okumlar yaptığını, söylenenleri dinlediğini ve geçmişteki açıklamalara baktığını ifade ederek, kurum için "Tam bir laçka" ifadesini kullandı.

2021.08.05 12:04 - Son Güncellenme: 2021.08.05 12:04 - Güncel
A
Ahmet Hakan'dan, Türk Hava Kurumu için "tam bir laçka" ifadesi!

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü yazısında, Türk Hava Kurumu'na ilişkin olarak, "Tam bir laçka" değerlendirmesini yaptı.

"Türk Hava Kurumu'yla ilgili okumalar yapıyorum, söylenenleri dinliyorum, yakın geçmişte yapılan açıklamalara bakıyorum" yazan Ahmet Hakan, şu sonuçları çıkardığını yazdı:

"Bu kurum, çağın gerisinde kalmıştır. Bu kurum, rant için birbirine giren ekiplerin elinde tarumar olmuştur. Bu kurum, kendini yenileyememiştir.  Bu kurum, bir didişme alanı haline gelmiştir. Bu kurum, borç batağı içinde yüzmektedir. Bu kurum, beceriksizlik yüzünden kayyum eline düşmüştür. Bu kurum, olağanüstü gelirlerine rağmen elindeki uçakların doğru dürüst bakımını yapmaktan bile aciz hale gelmiştir. Bu kurum, havacılığın hızla geliştiği bir dönemde hızla gerilemiştir. Bu kurum, Atatürk'ün kurup üzerine titrediği kurum olmaktan çıkmıştır."

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.08.05 12:04 - Son Güncellenme: 2021.08.05 12:04 - Sevcan Sarıkaya
A