Ahmet Bulut, Gökhan Gönül'ün durumuyla ilgili açıklama yaptı
Gökhan Gönül'ün Beşiktaş ile anlaştığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Ancak konu hakkında açıklama yapan menajeri Ahmet Bulut, böyle bir durumun olmadığını belirtti.
2016.04.13 12:13 - Son Güncellenme: 2016.04.13 12:14 - Spor - HABER MERKEZİ
Geçtiğimiz günlerde açtığı stadı ile şampiyonluk yarışında eli daha da güçlenen Beşiktaş, gelecek sezon için çalışmalara erken başladı.
Başkan Fikret Orman'ın, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli milli futbolcu Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut ile biraraya gelerek gelecek sezon için prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi.
Gündeme bomba gibi düşen bu haber hakkında açıklamalarda bulunan menajer Ahmet Bulut; "Bende bunları basında gördüm. Fakat bu olay tamamen gerçek dışı. Böyle bir şey kesinlikle yok. Bunu açık yüreklilikle söyleyebilirim"dedi.