Ağar'a dokunan yanıyor!
Gazeteci yazar Arzu Yıldız, bir dönemin kara kutusu Mehmet Ağar'ın birileri tarafından nasıl kurtarılmaya çalıştını ve bu kurtarma operasyonu çerçevesinde yaşananları anlattı.
2013.11.25 11:07 - Son Güncellenme: 2013.11.25 11:07 - Güncel - HABER MERKEZİ
Taraf gazetesinden Türkiye gazetesine geçen ancak yaşanan bazı sorunlar nedeniyle geçtiğimiz hafta istifa eden Gazeteci-Yazar Arzu Yıldız, Taraf'tan ayrılan yazarların kurduğu Serbestiyet.com sitesinde Ağar ile ilgili bomba gibi bir yazıya imza attı.
Ertuğrul Özkök'ü Mehmet Ağar korkusu sardı!
Arzu Yıldız yazısında bir dönemin karakutusu Mehmet Ağar için yargı tarihinde ilk kez kişiye özel nasıl kararlar alındığını, tekrar cezaevine girmesi gereken Ağar'ın nasıl kurtarıldığını ve ona dokunan savcıların nasıl görevden alındığını anlattı.
İşte Arzu Yıldız'ın Mehmet Ağar'a nasıl dokunulamadığını anlattığı o yazısı...
Eski Emniyet Genel Müdürü Mehmet Ağar, 1993 yılında faili meçhul cinayete kurban giden Altındağ Nüfus Müdürü Mecit Baskın cinayetiyle ilgili önümüzdeki günlerde Ankara 13.Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak. 'Suç işlemek amacıyla kurulan silahlı örgütün faaliyetleri çerçevesinde taammüden adam öldürmek' ile suçlanan Ağar hakkında, Susurluk kazasıyla ilgili Ankara 11.Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada ise 15 Eylül 2011 günü 'Cürüm işlemek amacıyla silahlı teşekkül oluşturmak' suçlamasıyla 5 yıl hapis cezası verilmişti.