ADÜ eski rektörü ve öğretim üyesi Prof. Dr. Cavit Bircan ile eşi açığa alındı

ADÜ eski rektörü ve öğretim üyesi Prof. Dr. Cavit Bircan ile eşi açığa alındı

AYDIN Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) eski rektörü ve öğretim üyesi Prof. Dr. Cavit Bircan, FETÖ/PDY üyesi oldukları ve yolsuzluk yaptıkları iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında açığa alındı. Bircan'ın yanı sıra ADÜ'de avukat olarak görev yapan eşi Hatice Bircan da açığa alındı.

2019.05.07 07:20 - Son Güncellenme: 2019.05.07 07:21 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
ADÜ eski rektörü ve öğretim üyesi Prof. Dr. Cavit Bircan ile eşi açığa alındı

Adnan Menderes Üniversitesi eski rektörü ve öğretim üyesi Prof. Dr. Cavit Bircan ve üniversitede avukat olarak görev yapan eşi Hatice Bircan, haklarında FETÖ/PDY üyesi oldukları ve yolsuzluk yaptıkları iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında açığa alındı.

Prof. Dr. Cavit Bircan, 2014- 2019 yıllarında yaptığı rektörlük görevini, 21 Ocak'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atadığı Osman Selçuk Aldemir'e devretmişti. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2019.05.07 07:20 - Son Güncellenme: 2019.05.07 07:21 - HABER MERKEZİ
A