Adnan Oktar'ın 'Kedicikler'inden Diyanet İşleri Başkanı'na cevap

Adnan Oktar'ın 'Kedicikler'inden Diyanet İşleri Başkanı'na cevap

Adnan Oktar hakkında, "İnşallahlar, maşallahlar havada uçuşuyor, dini bir takım referanslar ve orada dansöz oynatıyorsun böyle bir şey olabilir mi? Tamamen akli dengesi herhalde bozulmuş" diyen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a Kediciklerden sert yanıtlar geldi. 

2018.02.01 12:58 - Son Güncellenme: 2018.02.01 13:23 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Adnan Oktar'ın 'Kedicikler'inden Diyanet İşleri Başkanı'na cevap
12:15 Adnan Oktar'ın 'Kedicikler'inden Diyanet İşleri Başkanı'na cevap

İLGİLİ VİDEO

Adnan Oktar'ın 'Kedicikler'inden Diyanet İşleri Başkanı'na cevap

01:11 Adnan Oktar'ı kendinden geçiren kedicik dansı!

İLGİLİ VİDEO

Adnan Oktar'ı kendinden geçiren kedicik dansı!

Kedicikler, Erbaş'a "Tertemiz ortamlarda meşru şekilde dans eden Müslümanlardan rahatsız olma" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Ali Erbaş, medya temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda Adnan Oktar hakkında "Bu kişi, Yahudilik, Masonluk kitabını hazırlayanların başında idi. Bundan ceza aldı. Atatürk'e hakaretten ceza aldı. Sanıyorum akli dengesi bozulmuş. Dengesi bozulmuş bir insanın söylediklerinin doğru olmadığını anlatıyoruz ama o televizyonu kapatma yetkisi Diyanet İşleri Başkanlığı'nda değil. Yetkisi olanların kapatması lazım." diye konuştu.

ADNAN OKTAR CANLI YAYINDA KONUŞTU

Adnan Oktar Diyanet İşleri Başkanı'na canlı yayında yanıt verdi.

Adnan Oktar yaptığı açıklamada "Kerhanelerden, şans oyunlarından, kumardan, içki fabrikalarından alınan vergilerle maaşlarınız ödeniyor. Bir kere bunlar hakkında açıklama yaptınız mı, bunlara sesinizi çıkarttınız mı? Gıkın çıkmıyor hoca efendi." dedi.

TARKAN YAVAŞ'TAN AÇIKLAMA

Adnan Oktar'a bir destek de Teknik ve Bilim Araştırma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Yavaş'tan  geldi.

Tarkan Yavaş, "inşallah ve maşallah kelimelerinin kullanılmasının Kuran-ı Kerim'in tavsiyesi olduğunu söyledi. Yavaş, "Ali Erbaş'ın bu kelimelerin sıkça kullanılmasından rahatsız olması Kuran ahlakına aykırıdır dedi.

Açıklamada ayrıca şu sözlere değinildi:

 

 

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.02.01 12:58 - Son Güncellenme: 2018.02.01 13:23 - HABER MERKEZİ
A