Adıyaman'da yakıt tankeri patladı

Adıyaman'da yakıt tankeri patladı

ADIYAMAN'da eski valilik binasının yakınında, mahallede yakıt tankeri patladı. Patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, çevredeki bazı ev ve iş yerleri zarar gördü.

2021.01.06 15:00 - Son Güncellenme: 2021.01.06 15:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Adıyaman'da yakıt tankeri patladı

Turgut Reis Mahallesi'ndeki, yıkılan eski valilik binası yakınında, mahallede bulunan yakıt tankeri, henüz bilinmeyen nedenle infilak etti. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, çevrede bulunan binaların ve iş yerlerinin camları kırıldı.

Polis, patlamayla ilgili soruşturma başlattı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Adıyaman'da eski valilik binasının yakınında, mahallede patlayan yakıt tankı ile ilgili Adıyaman Valiliği'nden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada patlamanın tanktaki gaz sıkışmasından meydana geldiği belirtilerek şöyle denildi:

"06.01.2021 günü saat 12.15 sıralarında eski Valilik yerleşkesinde bulunan ve yıkım çalışmalarına başlanılan DSİ Şube Müdürlüğü hizmet binasının yıkım çalışmaları esnasında yakıt tankındaki gaz sıkışması sonucu patlama meydana gelmiş, olay yerine itfaiye ekipleri çağrılarak yangın kontrol altına alınmış ve söndürülmüştür. Yaklaşık bir ay önce boşaltılan DSİ Şube Müdürlüğü eski hizmet binasında meydana gelen patlamada herhangi bir can kaybı, yaralanma ve maddi hasar olmayıp; Konu ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır."

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.01.06 15:00 - Son Güncellenme: 2021.01.06 15:00 - HABER MERKEZİ
A