Adaylar açıklandı Beşir Atalay açıklama yapıyor

Adaylar açıklandı Beşir Atalay açıklama yapıyor

AK Parti sözcüsü Beşir Atalay, adayların açıklanmasının hemen ardından açıklama yapıyor...

2015.04.07 18:18 - Son Güncellenme: 2015.04.08 06:56 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Adaylar açıklandı Beşir Atalay açıklama yapıyor

- Her ilin anket sonuçlarını masaya yatırdık.

- Binanın 9. katında dışarıdan her şeye kapalı 11 gün çalışma yürüttük. Sabahlara kadar çalışmalarımız sürdü.

- 550 adayımız içinde 99 adayımız kadın adaydır. 451 adayımız ise erkektir. Bir dönem önceki milletvekillerimize göre kadın sayımız arttı.

- Hukukçu adaylarımız ağırlığı oluşturmaktadır. Şu andaki parlamentoda da hukukçular fazlaydı. Özel sektörden de adaylarımız mevcut.

- Üç dönem tüzüğümüz var. Bunu ilk defa uyguluyoruz.

- Lisansüstü 183 kişi, Lise mezunu ise 43 kişi, İlkokulu olan 2 kişi vardır.

- Akraba ilişkilerini önemli gördük. Merkezi siyaseti içinde bir anlayışı gözettik. AK Parti ilkeleriyle ilişkili olmayan flaş transferlerden uzak durduk. Teşkilatlarımızın ilettiklerini önemli gördük. Aday profilimizin Türkiye'nin aynası olması için çalıştık.

- Çalışmamızı bitirdiğimizde iyi bir liste çıkardığımıza inanıyoruz. Bundan sonra büyük bir seçim kampanyasına başlıyoruz. Seçim beyannamemiz, şarkılarımız, sloganlarımız hepsi hazır. Yarın bunların değerlendirmesini yapacağız.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2015.04.07 18:18 - Son Güncellenme: 2015.04.08 06:56 - HABER MERKEZİ
A