Adanur: Transfer bütçemiz 50 milyon lira

Adanur: Transfer bütçemiz 50 milyon lira

Bursaspor yönetiminin lideri Emin Adanur'dan tahtadan transfere, reklam çalışmalarından Vakıfköy'e kadar önemli açıklamalar geldi. Adanur, "Transfer bütçemiz 50 milyon lira" dedi.

2021.07.16 14:22 - Son Güncellenme: 2021.07.16 14:24 - Spor
A
Adanur: Transfer bütçemiz 50 milyon lira

Bursaspor'da, camia transfer tahtasının açılmasını beklerken, yönetim lideri Emin Adanur'dan tahtadan transfere, reklam çalışmalarından Vakıfköy'e kadar önemli açıklamalar geldi.
Bir radyo programına katılan Adanur, göreve geldikleri günden bu yana geçen süreyi anlatırken kulüple ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

BÜTÇEMİZ 50 MİLYON LİRA

Adanur'un transfer tahtasıyla ilgili açıklamaları şöyle:

"Kalan 13 kişi ile anlaşma zeminimiz var. Meblağ yüksek olduğu için bütçemiz üzerinden karşı tarafa tekliflerde bulunduk. Kalan kişi-kurumlar ile ara bulmaya çalışıyoruz. Bizim transfer bütçemiz 50 milyon lira transfer tabii ki olacak. Transfer tahtasını açmadan oyuncu kesinlikte satılmayacak. Açtıktan sonra transfer teklifi olursa Bursaspor menfaatleri içersinde bu teklifleri değerlendireceğiz.

Biz tüm oyuncular ile tek tek görüşüyoruz, ancak bazı oyuncularda bir takım zorluklar ile karşı karşıya kalıyoruz. Anlaşılmayacak hiçbir oyuncu yok. Allah izin verirse tahtayı açacağız.
Biz geçmiş yönetimin yaptığı hataları düzeltmeye çalışıyoruz. Gelecekte Bursaspor'luların projelerini dinlemek ve hayata geçirmek istiyoruz.

Biz doğruyu yapıyoruz. Vaktinde değerinde satarsak oyuncularımızı değerlendirebilirsek Bursaspor 5 sene içersinde dünya kulüpleri arasına girer.

BURSASPOR'U VAKIFKÖY KURTARACAK

Benim yerimde kim olursa olsun; Mustafa Hocayı ve Pablo Martin Batalla'yı getirmek isterdi. Biz hep söylüyoruz Bursaspor'u ''VAKIFKÖY'' kurtaracak. Pablo Bursaspor'un oyuncuları için büyük bir şans. Şuan kampta çok mutlular biz bu aile ortamını oluşturmak için uğraşıyoruz. Biz bu işi tek başımıza yapmıyoruz camia ile birlikte yapıyoruz.

HEYECANDAN UYUYAMIYORUZ

İnsanlar bizlere destek mesajları atınca biz heyecandan geceleri uyuyamıyoruz. Allah herkesten razı olsun. Biz bir yola çıktık onlar bize güvendiler. Buna emin olsunlar her yerde başları dik gezecekler, biz onları kimseye mahçup etmeyeceğiz. Elimizden gelen ne varsa hep daha fazlasını yapmak için çabalayacağız.

REKLAM GELİRİMİZ 30 KAT ARTACAK

Bursaspor bu sezon belki de 30 katı fazla gelir elde edecek reklamlardan. Reklamlarda çok ciddi bir sponsorluk yaptık. Bugüne kadar hiç yapılmayan bir anlaşma oldu. Onu 10 gün içinde açıklayacağım demiştim ama bazı olumsuzluklar sebebi ile bunu 15-20 gün uzattık.

BİTCOİN ANLAŞMASI...

İlk sözleşme 5 yıllıktı. 2. sözleşme 3 yıllık oldu. Zamanla anlayacaklar Bursaspor'un çok büyük bir karı olduğunu... Bursaspor bu anlaşmadan çok daha fazla karlı çıkacak, buna emin olabilirsiniz."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.07.16 14:22 - Son Güncellenme: 2021.07.16 14:24 - Gülcan Tekin
A