Adanur: Bu kötü rüyayı bitirelim artık!

Adanur: Bu kötü rüyayı bitirelim artık!

Yönetimin takıma verdiği yemekte futbolculara hitaben bir konuşma yapan Emin Adanur, "Bu kötü gidişe son verelim. Bu sizin elinizde... Başaracağınıza inanıyorum. Bu kötü rüyayı bitirin artık" dedi.

2021.09.14 22:43 - Son Güncellenme: 2021.09.14 22:43 - Spor
A
Adanur: Bu kötü rüyayı bitirelim artık!

Çarşamba akşamı Bitçi Timsah Arena'da oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını tamamlayıp tesislerde kampa giren Bursaspor'a ekip lideri ve 2.Başkan Emin Adanur'dan tam destek geldi...
Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde düzenlenen akşam yemeğinde konuşan Adanur, futbolculara "destek bizden, kötü sonuçlara son vermek sizden" dedi.

"BUNU BAŞARMAK SİZİN ELİNİZDE"

Emin Adanur, yemekte şunları söyledi: 
"Öncelikle Rumeli Kardeşler Sofrası sahibi Burhan Bey'e çok teşekkür ediyorum bu güzel yemek için... Bu kulüp geçmişte çok güzel tarihler yazdı. Ben maalesef bu yazılan güzel tarihlerin hiçbirinde olamadım. Biz onları izlemekle yetindik. Bugün hepimizden kaynaklanan, tersine kötü bir tarih yazılıyor ve maalesef ben bunun içindeyim. Bunu yarın düzeltelim. Bu sizin ellerinizde, sizin ayaklarınızda, sizin aklınızda. Ve başarırsanız siz başaracaksınız. Biz de sizin peşinizden geleceğiz. Bu kötü rüyayı bitirin artık. Bu kabustan uyanalım artık. Bu kötü rüya, bu kabus bitsin."

"TÜM RUHUMUZLA SAVAŞALIM"

2.Başkan Adanur, şöyle devam etti:
"Artık umduğumuz yerde, yani nerede olduğumuzun da farkına varalım, hangi takımda olduğumuzun da farkına varalım. Nasıl bir camiada olduğumuzun farkına varalım. Kötü sonuçların bizi nerelere götüreceğinin de farkına varalım. Artık ne kötü bir sonuç alma şansımız kaldı ne de böyle bir imkanımız var. Bütün haklarımızı doldurduk. Yarın sizden tek ricam, tüm ruhumuzla, tüm bedenimizle savaşalım. Gerekeni yapalım."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.09.14 22:43 - Son Güncellenme: 2021.09.14 22:43 - Kübra Coşar-pasif
A