Adanasporlu taraftarlardan TFF'ye protesto

Adanasporlu taraftarlardan TFF'ye protesto

ADANASPORLU taraftarlar, takımlarına haksızlık yapıldığını öne sürerek Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'nu protesto etti.

2013.04.17 15:53 - Son Güncellenme: 2013.04.17 15:53 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Adanasporlu taraftarlardan TFF'ye protesto

Protestolarını Kızılay Kan Merkezi'ne ait TIR'ın üzerinden okuyan taraftarlar, daha sonra arkadaşlarını kan vermeye davet ettiler. Atatürk Parkı'nda toplanan yaklaşık 600 taraftar, 'İstila etme, istifa et', 'Futbol sahada oynansın', 'MHK istifa' yazılı pankartlar açtılar. Taraftarlar, konuşmalarında şu iddialarda bulundular:

"8 MAÇIMIZDA HATA YAPILDI"

"Yapılan hatalar, bizim üzerimize oynanan oyunun daha açık bir şekilde görülmesini sağlamaktadır. Yaşanan hataların hep bize denk gelmesi bardağı taşırmıştır. Turuncu beyazlı takımılmız 8 maçta hakem hatalarına maruz kaldı. Çalınmayan penaltılar, atılmayan oyuncular kararı hep bizim aleyhimizde olunca hatanın insani boyutundan çıkıp, art niyete dayandığı düşüncesini pekiştirmektedir. Oynadığımız maçta görev yapan hakemlerin 4'ünün direk rakip takım bölgesinden seçilmiş olması ve bu duruma itirazımızda MHK'dan bir yetkilinin 'Dikkatimizden kaçmış' gibi traji komik bir cevap vermesi adeta özrü kabahatinden beter sözünü aklımıza getirmiştir. Milyonları ilgilendiren ve milyarlarca lira ile dönen futbol enstitüsünün böyle dikkatsizce kişiler tarafından yönetilmesi içinde bulunduğumuz ramın en acı ifadesi. Adanaspor taraftarları olarak bizlere karşı yapılan bu haksızlıkların bir an önce açığa kavuşturulmasını beklemekteyiz. Bu hatalara karşı cevabımız da aynı yolla olacaktır. Bir sözümüz de bir bakan ve 14 milletvekilimizin takımlarına sahip çıkması en büyük arzumuz."

KAN VERDİLER

Adanasporlu taraftarlar, daha sonra Kızılay TIR'ında kan bağışında bulundular.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.04.17 15:53 - Son Güncellenme: 2013.04.17 15:53 - HABER MERKEZİ
A