Adana Demirspor - Yeni Malatyaspor maçında Mario Balotelli damga vurdu

Adana Demirspor - Yeni Malatyaspor maçında Mario Balotelli damga vurdu

Süper Lig'in dokuzuncu haftasında Adana Demirspor, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Mücadele konuk ekibin 2-0'lık galibiyetiyle tamamlandı. Adana Demirspor'un İtalyan golcüsü Mario Balotelli ile Fırat Aydınus arasında yaşananlar maçta gündem oldu.

2021.10.16 23:08 - Son Güncellenme: 2021.10.16 23:10 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Adana Demirspor - Yeni Malatyaspor maçında Mario Balotelli damga vurdu

ADANA'DA NEFES KESEN MAÇ 

Adana DemirsporSüper Lig'in dokuzuncu haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Kritik maçta kazanan taraf 2-0'lık skorla konuk takım oldu. Adana Demirspor'un tecrübeli futbolcusu Mario Balotelli bir pozisyonda adeta çılgına döndü.

FERHAT İZİN VERMEDİ 

Maçın hemen başında Yeni Malatyaspor gole çok yaklaştı. 1'inci dakikada Adem Büyük'ün pasında Tetteh, kaleci Ferhat Kaplan ile karşı karşıya kaldı. Tetteh'in yakın mesafeden vuruşunda, Ferhat gole izin vermedi.

SADIK'IN SAÇINI ÇEKTİ 

Adana Demirspor'un santrforu Mario Balotelli, mücadelenin 7. dakikasında Yeni Malatyaspor'un savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar'ın saçını çekerek yere düşürdü. Bu pozisyonun ardından VAR ile görüşme gerçekleştiren Fırat Aydınus, oyunun devam etmesine karar verdi.*Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır.

YUNUS DİREĞE TAKILDI 

Karşılaşmanın 12'nci dakikasında Adana Demirspor bu kez gole yaklaştı. Rassoul'un ortasında ceza sahasında topla buluşan Yunus Akgün'ün şutunda top üst direğe çarparak oyun alanına döndü.

BALOTELLI SİNİRLENDİ 

Mücadelede dakikalar 17'yi gösterdiğinde Mario Balotelli gergin bir an yaşadı. Wallace'ın kendini yere bıraktığı pozisyonda oyuna devam eden Stambouli'ye Adem Büyük faul yaptı. Adem'in faulü sonrası Mario Balotelli, Fırat Aydınus'a tepki gösterdi.

TETTEH FİLELERİ HAVALANDIRDI 

Yeni Malatyaspor'u öne geçiren gol 36'ncı dakikada geldi. Samet Akaydın'ın uzaklaştırmak istediği topu önünde bulan Benjamin Tetteh, 36'ncı dakikada takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıyan golü kaydetti.

DELI KALELERİ ŞAŞIRDI 

Karşılaşmanın 54'üncü dakikasında kullanılan köşe vuruşunda topa ters bir dokunuş yapan Simon Deli, kendi kalesini havalandırdı. Bu golle birlikte Yeni Malatyaspor farkı 2'ye yükseltti.

SUMUDICA İLKİ BAŞARDI 

Yeni Malatyaspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Marius Sumudica, Türkiye kariyerinde bir ilki başardı. Daha önce Kayserispor, Gaziantep FK ve Rizespor'u çalıştıran ve ilk maçlarında sahadan mağlup ayrılan Marius Sumudica, Yeni Malatyaspor'daki ilk karşılaşmasında sahadan galibiyetle ayrıldı.

MAĞLUBİYET SERİSİ BİTTİ 

Konuk takım Yeni Malatyaspor'da 5 maçlık mağlubiyet serisi de bu maçla birlikte sona erdi. Yeni Malatyaspor, Süper Lig'deki puanını 9'a yükseltti. Adana Demirspor ise 12 puanda kaldı.

GELECEK HAFTA PROGRAMLARI 

Süper Lig'de gelecek hafta iki takım açısından da zorlu geçecek. Yeni Malatyaspor, Altay'ı konuk edecek. Adana Demirspor ise Sivasspor'a konuk olacak.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.10.16 23:08 - Son Güncellenme: 2021.10.16 23:10 - HABER MERKEZİ
A