Adana Demirspor'da ilk 6 hesapları

Adana Demirspor'da ilk 6 hesapları

PTT 1.Lig'e bu sezonun başında yükselen Adana Demirspor, play-off'a katılmanın hesaplarını yapıyor.

2013.05.02 11:27 - Son Güncellenme: 2013.05.02 11:27 - Spor
A
Adana Demirspor'da ilk 6 hesapları


PTT 1'inci Lig'de play-off'a kalma mücadelesi veren Adana Demirspor, sezonun tamamlanmasına 2 hafta kalırken, ilk 6 takım arasında yer almanın planlarını yapıyor.

Ligde 47 puanla 8'inci sırada yer alan mavi lacivertliler, üstündeki Karşıyaka ile aynı puanları paylaşıyor. 5 Mayıs Pazar günü sahasında Göztepe'yi konuk edecek olan Adana Demirspor, rakibini yenerek puanını 51'e yükseltmeyi hedefliyor.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, oynayacakları Göztepe ve Samsunspor maçlarını kazanmak istediklerini belirterek, Bu 2 haftayı galibiyetle tamamlayarak, kendimizi Play-Off potasına atmak istiyoruz. Tüm çalışmalarımızı bunun üzerine kurduk. Zor maçlar oynayacağız. Ancak ne olursa olsun, kazanıp Süper Lig mücadelemizi Play-Off'lara taşımak istiyoruz dedi.

Akbaş'tan 1 Mayıs kutlaması

Adana Demirspor 2'nci Başkanı Ali Uğur Akbaş, takımın tesislerde yaptığı çalışmalara gelerek, teknik heyet ve futbolcuların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutladı. Göztepe ile oynanacak zorlu karşılaşmaya hazırlanan mavi lacivertlilere başarı dileyen Akbaş, teknik direktör Mustafa Uğur ve takım kaptanı Şener Özcan'a çiçek verdi. Play Off yolunda mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini söyleyen Akbaş, çalışmalarını bu yönde yaptıklarını söyledi. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.02 11:27 - Son Güncellenme: 2013.05.02 11:27 - Yağmur
A