Adana Demirspor'da devre arası kongre yok

Adana Demirspor'da devre arası kongre yok

PTT 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Önder Serin, devre arasında kongreye gidileceği yönündeki iddiaları yalanladı.

2012.12.13 10:05 - Son Güncellenme: 2012.12.13 10:06 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Adana Demirspor'da devre arası kongre yok


Her hafta yönetim kurulu ile bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Önder Serin, yönetimin ikiye bölündüğü ve devre arasında kongre kararı alınacağına dair söylentilerle ilgili, "Şu anda öyle bir şey yok. Bizim her hafta toplantımız olur. Toplantıda yaptığımız görüşmelerde şu ana kadar kongre kararı ile ilgili gündem olmadı" dedi.
Sezon başında "4 milyon TL bütçemiz var" dediklerini hatırlatan Başkan Serin, "Bunun 2 milyon TL'sini yönetim verecek. 2 milyon TL'de yönetimce belediye, kombine, reklam gibi yerlerden toplayacağız dedik. 400 bine yakın kombineden, 400 bine yakın reklam, 700 bine yakın da belediyeden alarak bir milyon 500 bin TL'sini biz zaten vermişiz. 2 milyon TL yönetim verecek demiştik. Şu ana kadar yönetimim verdiği para 3 milyon 250 bin TL civarında. Ayrıca şu ana kadar 670 bin TL prim ödemişiz. Bu hariç" diye konuştu.
Önder Serin, kulübü 9,6 milyon TL'lik bir borçla devraldıklarını, sezon başında bir çok transfer yapmalarına rağmen Adana Demirspor'un toplam borcunun 1,4 milyon lira artarak 11 milyon TL'ye çıktığını belirtti.
Biz bu zorlu görevi her zaman devretmeye hazırız. Yönetime talip olan kişiler yeter ki iyi bir proje ve iyi bir planla karşımıza çıksınlar' dedi.
Hiç kimsenin Adana Demirspor'dan başarı beklemediğini ifade ederek, "Ama Allah nasip etti. İnşallah devamı olur. Biz Adana Demirspor'u en iyi yerlerde görmek isteyenlerdeniz. Bizim üstümüze düşen görev neyse anında karar veririz. Bu bırakmakta olur. Devam etmekte olur. Biz bu zorlu görevi her zaman devretmeye hazırız. Yönetime talip olan kişiler yeter ki iyi bir proje ve iyi bir planla karşımıza çıksınlar" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.12.13 10:05 - Son Güncellenme: 2012.12.13 10:06 - HABER MERKEZİ
A