Acun Ilıcalı Fortuna Sittard'ı bıraktı, yeni projesini açıkladı

Acun Ilıcalı Fortuna Sittard'ı bıraktı, yeni projesini açıkladı

Geçtiğimiz yaz Hollanda Eredivisie ekibi Fortuna Sittard'a ortak olan Acun Ilıcalı'nın ortaklıktan çekileceği iddia edildi. Acun Ilıcalı da sosyal medya hesabından gelişmeyi doğrulayarak Fortuna Sittard'a veda ettiğini ve İngiltere liginden bir kulüp alacağını açıkladı.

2021.04.26 16:20 - Son Güncellenme: 2021.04.26 16:22 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Acun Ilıcalı Fortuna Sittard'ı bıraktı, yeni projesini açıkladı

Hollanda ligi takımlarından Fortuna Sittard'ın başına geçen ve Türk iş insanı Işıtan Gün ile birlikte kulübü yöneten Acun Ilıcalı kulüpteki ortaklığından çekildi.

Fortuna Sittard'ın Eredivisie'ye çıkmasında pay sahibi olan Acun Ilıcalı'nın, kulübü yönetme konusunda çıkan anlaşmazlıklardan dolayı böyle bir karar aldığı belirtildi.

Voetbal International'in haberine göre; Ilıcalı, geçtiğimiz dönemde yapılan transferlerin karşılığını da kulüpten istedi. Fortuna Sittard başkanı Işıtan Gün de ayrılık iddialarını doğruladı. Görüşmelerin pozitif bir atmosferde gerçekleştiğini ifade eden Gün, "Acun Ilıcalı'yı yıllardır tanıyorum. Bu ayrılık kulübü olumsuz yönde etkilemeyecek. Mevcut konumumuza bağımsız şekilde geldik. Ayrılsak da bu hoş olmayan şekilde olmayacak. " şeklinde bir demeç verdi.

Haberde Acun Ilıcalı'nın birçok konuda kulüple ilgili kararları kendisinin vermek istediği ve bu durumun de anlaşmazlıkları beraberinde getirdiği vurgulandı. Fikir ayrılıklarının ardından Ilıcalı'nın bu ortaklığı bitirmek istediği ve hisselerini satmak için görüşmeler yaptığı öne sürüldü.

İddialara göre Hollanda merkezli bir uluslararası yazılım şirketi, yeşil-sarılı kulübün hisselerini devralmayı planlıyor.

Fortuna Sittard bu hafta ADO Den Haag'ı 3-0 yenerek ligde kalmayı garantilemişti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2021.04.26 16:20 - Son Güncellenme: 2021.04.26 16:22 - HABER MERKEZİ
A