Acun Ilıcalı Dominik'te kupa kaldırdı

Acun Ilıcalı Dominik'te kupa kaldırdı

Acun Ilıcalı ve ekibi Survivor'ın çekimleri için gittikleri Dominik'te pek çok farklı ülkenin yer aldığı futbol turnuvasında kupayı kazandı. Bu sevincini de Instagram'dan paylaştı.

2017.03.13 14:33 - Son Güncellenme: 2017.03.13 14:33 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Acun Ilıcalı Dominik'te kupa kaldırdı

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı,ekibiyle birlikte Dominik Cumhuriyeti'nde Survivor'ın çekimlerini sürdürüyor. Çekimler sürerken de Ilıcalı ve ekibi eğlenmeyi de ihmal etmiyor.  Dominik'te diğer ülkelerin de yer aldığı kumda futbol turnuvası yapan Ilıcalı ve ekibi şampiyon olarak kupayı kaldırdı.

ACUN ILICALI ASİST, OĞULCAN ENGİN GOL KRALI OLDU

Acun Ilıcalı,  Dominik'te şampiyon olma sevincini  Instagram'dan fotoğraflar paylaşarak yaşadı. Yakın dostu  Seda Sayan'ın oğlu  Oğulcan Engin, gol kralı olurken Ilıcalı'nın kendisi de asist kralı oldu.

ŞEYMA SUBAŞI İLE DE FOTOĞRAF PAYLAŞTI
Acun Ilıcalı, kazandıkları kupa ile bol bol fotoğraf çektirdi. Sevgilisi  Şeyma Subaşı ve kızı Melisa ile de fotoğraf çektirmeyi ihmal etmeyen Ilıcalı binlerce beğeni aldı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2017.03.13 14:33 - Son Güncellenme: 2017.03.13 14:33 - HABER MERKEZİ
A