Acun'dan sürpriz teklif!

Acun'dan sürpriz teklif!

Acun Ilıcalı, Fenerbahçeli taraftarın sevgilisi olan Brezilyalı yıldız Alex'in F.Bahçe formasıyla futbola vedası için devreye girdi.

2013.07.15 10:24 - Son Güncellenme: 2013.07.15 10:24 - Magazin
A
Acun'dan sürpriz teklif!

Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'ndaki Tesisleri'ne önceki gün helikopterle inen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın ziyaret sırasında Başkan Aziz Yıldırım'la "Alex'e jübile" konusunu konuştuğu öğrenildi.

Sabah'ın haberine göre Ilıcalı'nın Brezilya'da ziyaret ettiği Alex'e, F.Bahçe'de jübile yapmak isteyip istemediğini sorduğu, Alex'in bu konuda sessiz kaldığı, ancak böyle bir teklife hayır demeyeceği ifade edildi. Ilıcalı, Alex'in sessizliğine rağmen, önceki gün bu konuyu Başkan Aziz Yıldırım'a açtı.

CORİTİBA'YI GETİRECEK
Ilıcalı, Alex'e F.Bahçe olarak veda maçı yapmalarının güzel olacağını belirtip gerekirse organizasyonu kendisinin üstlenebileceğini söyledi.

Başkan teklife net bir cevap vermezken, "Zamanı gelince konuşuruz" diyerek konuyu düşüneceğini ifade etti. Ilıcalı'nın, Coritiba ile Saracoğlu'nda bir maç yapılmasını, Alex'in yarım devre F.Bahçe, yarım devre Coritiba forması giymesini önerdiği öğrenildi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.07.15 10:24 - Son Güncellenme: 2013.07.15 10:24 - boş7
A