ABD'li turistlere uyarılar
Dekolte giymeyin, erkeklere tepki vermeyin
2011.06.21 09:41 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Ekonomi - HABER MERKEZİ
Amerikan Los Angeles Times gazetesi, Türkiye'yi ziyaret etmeyi planlayan kadınlara ilginç uyarılarda bulundu. Gazetenin turizm editörü Türkiye hakkında bir yazı kaleme aldı. Editör Tom Brosnahan Türkiye'nin sadece samimi ve arkadaş canlısı bir yer olmadığını, hiçbir yer tamamen güvenli olmamasına rağmen Türkiye'nin Avrupa ve Kuzey Amerika kadar güvenli olduğunu yazdı.
Brosnahan, kadınlara yaptığı uyarılarda giyim hakkında da önerilerde bulundu. "Büyük şehirlerde gösterişsiz, mütevazi ve şık bir şekilde giyinin" diyen Brosnahan şunları ekledi: "Kadınlara arzu dolu bakan ve rahatsız eden erkeklere tepki vermeyin. Turistik batı şehirlerinde yalnız iki kadının tatil yapmasının tehlikeli."
"SEKSİ PANTOLON- DEKOLTEYLE SİZE BAKACAKLARDIR"
Haberde, Türkiye'de yaşamış eski bir gazeteci olan Carol Masciola'nın "Eğer bir camiyi ziyaret etmiyorsanız kesinlikle başörtüsü takmak zorunda değilsiniz. Seksi bir pantolon ve göğüs dekoltesiyle dolaşıyorsanız insanlar gözlerini dikip size bakacaklardır. Eğer baş örtüsünün yaygın olabileceği doğuya ya da güneye gitmeyi planlıyorsanız çok açık giyinmeyin, şort ya da dekolte giymeyin" ifadeleri vurgulanıyor.
HABERTÜRK
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:13
-
00:30
-
00:43
-
00:59
-
03:33
En Çok Okunanlar
- Bursa'da eğitim camiasını yasa boğan...
- Bursalılar dikkat! Kaş, kirpik donduran...
- SGK, emeklilere 3 gün süre verdi!
- Bursalılar dikkat! UEDAŞ duyurdu, yarın o...
- Bursalı polis memuru kazada hayatını...
- Kabinede değişecek isimler belli oldu!...
- Kirada oturan emekliye müjde: Ev sahibi...
- Kar yağışı geri dönüyor: Bursa için yeni...
- Marmara Denizi'nde ürküten görüntü! Büyük...
- Bursaspor camiasını yasa boğan ölüm!
- Bursa'da silahlı kavganın şüphelisi...
- Bursa'da ehliyetsiz sürücü kurbanı kız...
- Sivasspor-Beşiktaş maçında şok sakatlık!...
- Astrolog Hilal Saraç tutuklandı
- Aynasını kıran motokuryenin üzerine...