ABD'de korkunç olay! 6 kişiyi katledip intihar etti

ABD'de korkunç olay! 6 kişiyi katledip intihar etti

ABD'nin Colorado eyaletindeki bir doğum günü partisinde silahlı bir kişi ateş açarak altı kişiyi öldürdü, daha sonra da intihar ederek hayatına son verdi.

2021.05.10 01:32 - Son Güncellenme: 2021.05.10 01:33 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
ABD'de korkunç olay! 6 kişiyi katledip intihar etti

Polisten yapılan açıklamada, çatışmanın gece yarısından hemen sonra Colorado Springs'in doğu tarafındaki bir mobil ev parkında gerçekleştiği belirtildi.

Colorado Springs Gazetesi'nin bildirdiğine göre, memurlar altı ölü yetişkin ve daha sonra hastanede ölen ciddi yaralı bir adam bulmak için bir karavana geldi.

Saldırgan, arkadaşları, ailesi ve çocukların katıldığı doğum günü partisindeki bir kadın kurbanın erkek arkadaşıydı. Polis, saldırganın kendisini vurmadan önce içeriye girdiğini ve etraf ateş açtığını söyledi.

Saldırganın veya kurbanların kimlikleri açıklanmadı. Saldırı sırasında orada bulunan çocuklar yaralanmadı ve akrabalarının yanına götürüldüler.

Colorado Springs Emniyet Müdürü Vince Niski yaptığı açıklamada, "Sevdiklerini kaybeden aileler ve ebeveynlerini kaybeden çocuklar için içim yanıyor" dedi.

Bu olay, silahlı bir kişinin 22 Mart'ta bir Boulder süpermarketinde 10 kişiyi öldürmesinden bu yana Colorado'nun en büyük toplu cinayeti oldu.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2021.05.10 01:32 - Son Güncellenme: 2021.05.10 01:33 - HABER MERKEZİ
A