AA Şahin'le Erdoğan'ın o fotoğrafını yeniden servis etti

AA Şahin'le Erdoğan'ın o fotoğrafını yeniden servis etti

Bugün Gazetesi'nin yapamadığını Anadolu Ajansı yaptı ve o fotoğrafı yeniden servis etti.

2013.12.06 07:48 - Son Güncellenme: 2013.12.06 07:49 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
AA Şahin'le Erdoğan'ın o fotoğrafını yeniden servis etti

 


Başbakan Erdoğan'la Bakan Fatma Şahin'in bulunduğu fotoğrafı Photoshop marifetiyle çarpıtıp servis eden Bugün Gazetesi'ne bir tepki de Anadolu Ajansı'ndan geldi.

Bugün Gazetesi'nin yapamadığını, AA yaptı ve fotoğrafın orijinalini abonelerine yeniden servis etti.

İŞTE ANADOLU AJANSI'NIN O HABERİ:

Bugün gazetesinin orijinal olmayan haliyle yayınladığı Başbakan Erdoğan ile Bakan Şahin'in fotoğrafı tartışmalara neden olmuştur. Kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla söz konusu fotoğrafı orijinal haliyle yeniden yayınlıyoruz.

AA Kurumsal İletişim Direktörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 29 Kasım'daki AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda, Başbakan Erdoğan ile Bakan Şahin'in yer aldığı fotoğraf karesi üzerinden yapılan tartışmalarda Anadolu Ajansı adının sıkça yer alması ve kuruma gelen açıklayıcı bilgi talepleri nedeniyle duyuru yapılmasına gerek görüldüğü belirtildi.

Anadolu Ajansının 29 Kasım'da AK Parti İl Başkanları Toplantısı'ndan abonelerine toplam 33 kare fotoğraf geçtiğine işaret edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu fotoğrafların 5'inde, Sayın Erdoğan ile Sayın Şahin, diğer katılımcılarla birlikte görülmektedir. Sayın Şahin'in Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylağına ait bu kareler, 30 Kasım tarihli gazetelerde en çok kullanılan fotoğraflarımız arasında yer almıştır. Abonelerimizden Bugün Gazetesi, bu karelerden birini, orijinal olmayan haliyle ilk sayfasından yayınlamıştır. Bunun üzerine de başta sosyal medya olmak üzere pek çok mecrada tartışmalar olduğu gözlenmiş ve kurumumuzdan açıklayıcı bilgi taleplerinde bulunulmuştur. Tartışmaların önünü almak ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla söz konusu fotoğraf karesinin orijinal halini yeniden yayınlıyoruz."

 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2013.12.06 07:48 - Son Güncellenme: 2013.12.06 07:49 - HABER MERKEZİ
A