A Milli takım İspanya'ya gitti

A Milli takım İspanya'ya gitti

MİLLİ Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda 22 Mart 2013 Cuma günü deplasmanda Andorra ile oynayacağı maç için Barcelona'da kampa girmek üzere İspanya'ya gitti.

2013.03.18 11:58 - Son Güncellenme: 2013.03.18 11:58 - Spor - HABER MERKEZİ
A
A Milli takım İspanya'ya gitti

A Milli Takım, Barselona'da Hotel Rey Juan Carlos'da konaklayacak. A Milliler, buradaki ilk antrenmanını 19 Mart Salı günü saat 11.00'de (tsi 12.00) Espanyol Kulübü'nün tesislerinde (Ciutat Esportiva) yapacak. Bu çalışmanın ilk yarım saati basın mensupları tarafından takip edilebilecek.

Kampın ikinci antrenmanı, 20 Mart Çarşamba günü saat 11.00'de (tsi 12.00) yine Espanyol Kulübü'nün tesislerinde yapılacak. Bu çalışmanın ilk 15 dakikalık bölümü yazılı ve görsel basına açık olacak.

A Milli Takım aynı gün, Barselona'dan ayrılarak karayolu ile Andorra'ya geçecek ve Andorra Park Otel'de kampına devam edecek.

EMRE BELÖZOĞLU VE ÖMER TOPRAK SAKATLIKLARI NEDENİYLE MİLLİ TAKIM ADAY KADROSUNDA ÇIKARILDI, TRABZONSPORLU SONER AYDOĞDU KADROYA DAHİL EDİLDİ

Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu ile Bayer Leverkusen forması giyen Ömer Toprak'ın, sakatlıkları nedeniyle A Milli Takım'ın Andorra ve Macaristan ile oynayacağı maçların aday kadrosundan çıkarıldıkları belirtildi. Emre Belözoğlu'nun son lig maçında gelişen sol kasık adale grubundaki yırtık, Ömer Toprak'ın ise sol dizinde bir süredir devam eden ödem nedeniyle aday kadrodan çıkarıldıkları, A Milli Takım aday kadrosuna Trabzonspor'da forma giyen  Soner Aydoğdu'nun dahil edildiği ifade edildi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.03.18 11:58 - Son Güncellenme: 2013.03.18 11:58 - HABER MERKEZİ
A