76 "torbacı" yakalandı
Gaziantep'te 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu madde satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalarda 76 kişi yakalandı.
2016.01.25 19:17 - Son Güncellenme: 2016.01.25 19:31 - Güncel - HABER MERKEZİ
Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekiplerince, 'torbacı' diye tabir edilen uyuşturucu madde satıcılarına yönelik olarak yürütülen çalışmalar kapsamında 2016 yılı içerisinde, 22 kilogram kubar esrar, 100 gram metamfetamin, 700 gram eroin, 860 adet ecstasy hap, 2 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 23 adet fişek ele geçirildi. Yakalanan uyuşturucu madde ve tabancalarla ilgili 76 kişi gözaltına alındı.
'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçuyla gözaltına alınan şahıslar sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi. Gözaltındaki 76 kişiden 33'ü tutuklanırken, 19'u adli kontrol şartıyla olmak üzere toplam 43'ü serbest bırakıldı.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:04
-
04:51
-
01:17
-
00:31
-
00:45
En Çok Okunanlar
- Bursa'da da mağazaları var! Dünyaca ünlü...
- Bursa'da kaçak yapılar yıkılıyor!
- Bingöl'de yolcu otobüsü devrildi: Ölü ve...
- Bursa sınırında ceset alarmı!
- Güvenlik görevlisi banka içerisinde...
- Emeklinin bayram ikramiyesi tarihi belli...
- 440 gün sonra yakayı ele verdi: Evi ile iş...
- Bursa'da deprem riski büyüyor! İşte aktif...
- Bursa merkezli 'silahlı organize suç...
- Alman devi Türkiye'de işten çıkartma...
- Bursa'da restoran alevlere teslim oldu,...
- Kahramanmaraş'ta katliam gibi kaza
- Türkiye'de il il zeytin ağacı sayısı belli...
- Kaçak yapısı yıkılan şahıs Cumhurbaşkanına...
- Mudanya'ya yeni stadyum müjdesi