7 AY OMZUNDA TAŞIDI

7 AY OMZUNDA TAŞIDI

SİVAS'ta evinde oynayan 9 yaşındaki İrem Erarslan, oda kapısının camı omuzuna düşünce yaralandı. Hastanede ayakta tedavi edilip gönderildi. Ağrısı geçmeyen ve 2 ayrı hastaneye gitmesine rağmen sonuç alamayan küçük kızın omuz kısmında 3 cam parçasının kaldığı 7 ay sonra belirlendi.

2011.02.24 21:00 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel
A
7 AY OMZUNDA TAŞIDI

Sivas'ta Osman-Ayşe Erarslan çiftinin çocukları İrem Erarslan, evlerinde oynadığı sırada sertçe oda kapısını çarpınca kırılan cam üzerine düştü. Sol omuzuna isabet eden cam ile yaralanan İrem Erasyan, ailesi tarafından Sivas Devlet Hastanesi Çocuk Acil Servisi'ne götürüldü. İddiaya göre yaralanma ve darbeye bağlı omuzu çıktığı tespit edilen İrem, ayakta tedavi edildi, yaraları sarılarak evine gönderildi. Ertesi gün kontrol amaçlı götürüldüğü aynı hastanenin ortopedi servisinde de bir sorun bulunmadığı iletildi. Ancak kolunu oynattıkça ağrı hisseden küçük kızı bir süre sonra ailesi bu kez Numune Hastanesi'ne götürdü.

RÖNTGENDE BİR ŞEY ÇIKMADI İDDİASI

İddiaya göre burada da çekilen röntgen filminde de herhangi bir sorun olmadığı aileye iletildi. Aradan geçen 7 aylık zamanda küçük kızın omuzundaki ağrıları dinmeyince bir sağlık merkezinde işçi olarak çalışan annesi Ayşe Erarslan, buradaki doktorlara durumu anlattı. Sağlık merkezinde yeniden çekilen röntgen filminde küçük kızın omuz kısmında yabancı cisimlere rastlandı. Buradan Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderilen İrem Erarslan, Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü'nde Doç.Dr. Hayati Öztürk tarafından ameliyata alındı.

YASAL YOLLARA BAŞVURACAKLAR

Yapılan ameliyat sonucu küçük kızın omuz kısmından en büyüğü 1.5 santim uzunluğunda 3 cam parçası çıkarıldı. Başarılı bir ameliyat geçiren İrem'in sağlık durumun iyi olduğunu söyleyen Annesi Ayşe Erarslan, "İki hastanede de kızımın omuzunda bir şey olmadığı söylendi. Ağrılarının artmasıyla götürdüğümüz sağlık merkezinde omzunda yabancı cisim olduğunu öğrendik. Yapılan ameliyatın ardından kızımın omzundan 2-3 cam parçası çıkartıldı. Bu durum kızımın kolunu kullanamamasına neden olabilirdi" dedi.Aile, diğer iki hastane hakkında yasal yollara başvuracağını açıkladı.

HÜRRİYET

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2011.02.24 21:00 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Mehmet Mutlu
A